Στο «El Celler de Can Roca» που ανακηρύχθηκε το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για το 2013, μέσα από την έρευνα του περιοδικού Restaurant, έχει παρουσιαστεί ανάμεσα σε πολλά άλλα και το «Γκολ του Μέσι», ένα γλυκό που εμπνεύστηκε ο ζαχαροπλάστης Τζόρντι Ρόκα από τα όσα κάνει στο γήπεδο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο αργεντίνος άσος. 

Αφορμή για να δημιουργήσει το γλυκό «Γκολ του Μέσι» υπήρξε ένα γκολ του Αργεντίνου εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και το πώς το περιέγραψε ένας δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο.

Ο Τζόρντι Ρόκα παρουσίασε το γλυκό ενώ ακουγόταν η περιγραφή του γκολ του Μέσι. 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από