Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ υπεβλήθη την Κυριακή σε ERCP και θα συνεχίσει να νοσηλεύεται και τις προσεχείς ημέρες στο νοσοκομείο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εισήχθη εκτάκτως το Σάββατο το μεσημέρι, στο θεραπευτήριο Metropolitan, με διάγνωση οξείας παγκρεατίτιδας.

Όπως υποστήριξε ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος ο Ισπανός δεν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χολοκυστεκτομής, στην παρούσα φάση.

Η ERCP (Ενδοσκοπική Παλίνδρομη Χολάγγειο-Παγκρεατογραφία) είναι η εξέταση που χρησιμοποιείται για τη διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων των χοληφόρων και του παγκρέατος, με την βοήθεια του ενδοσκοπίου και της ακτινοσκόπησης.

Στο μεταξύ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη λήξη του αγώνα ρεβάνς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, τόνισε:«Ο Ολυμπιακός ήθελε να πάρει το ματς και το κατάφερε, με σβηστές μηχανές.

»Προκρίθηκε στον τελικό με δύο νίκες και μάλιστα απόψε αντιμετώπισε και μία πολύ κακή διαιτησία, η οποία με τα σφυρίγματά της επέτρεψε τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα προς τους ποδοσφαιριστές μας από εκείνους του Πανθρακικού. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή.

»Εμείς θα τον αντιμετωπίσουμε στον τελικό, με μόνο στόχο να πάρουμε το Κύπελλο, το οποίο θέλουμε όλοι. Και θα το πάρουμε. Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε χθες και απέκλεισε τον ΠΑΟΚ δίκαια, αλλά εγώ στον τελικό θα ήθελα τον ΠΑΟΚ» κατέληξε.