Για την ποιότητα των πληρωμών της και τον βαθμό αυτοματοποίησής τους τη χρονιά που πέρασε βραβεύθηκε από διεθνείς οργανισμούς η Τράπεζα Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, η Deutsche Bank απένειμε στην Τράπεζα Πειραιώς για 10η συνεχόμενη χρονιά τo Βραβείο Ποιότητας «EUR STP EXCELLENCE AWARD» και για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Βραβείο Ποιότητας «US DOLLAR STP EXCELLENCE AWARD», για την αυτοματοποίηση των πληρωμών της το 2012.

Αντίστοιχα, η JP Morgan επιβράβευσε την Τράπεζα Πειραιώς με το «2012 Elite Quality Recognition Award U.S. Dollar Clearing» για το ποσοστό αυτοματοποίησης 99,95% που πέτυχε στις πληρωμές της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό αυτό αποτελεί ρεκόρ αυτοματοποίησης σύμφωνα με τα δεδομένα της JP Morgan, που διεκπεραιώνει εκατομμύρια πληρωμές τραπεζών παγκοσμίως.

«Οι διακρίσεις αυτές είναι η δικαίωση των αδιάλειπτων προσπαθειών και της δέσμευσης της Τράπεζας για άριστα αποτελέσματα και στον τομέα των πληρωμών. Η αναγνώριση από οργανισμούς όπως η Deutsche Bank και η JP Morgan, αποτελεί την καλύτερη προβολή της Τράπεζας Πειραιώς σε πελάτες, συνεργάτες και μετόχους και ενισχύει τη θέση και το όνομά της παγκοσμίως» αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας.