Τα πάντα είναι στον…αέρα στην ΑΕΚ και τίποτα ακόμα δεν έχει αποφασιστεί για το μέλλον της κιτρινόμαυρης ομάδας:Οι ποδοσφαιριστές σταμάτησαν τις προπονήσεις, οι δύο μεγαλομέτοχοι (Νοτιάς, Supporters) δεν έχουν πει τι σκέφτονται να κάνουν, κανείς δεν μπορεί να πει σε ποια κατηγορία θα παίξει τη νέα χρονιά η ομάδα, σε ποιο γήπεδο, με ποιους ποδοσφαιριστές, ποιος θα είναι ο προπονητής.

Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτηματικά και μεγάλη αγωνία στους οπαδούς της κιτρινόμαυρης ομάδας για το μέλλον της Ενωσης για το μέλλον της ομάδας.

Μόνο η λύση του Δημήτρη Μελισσανίδη υπάρχει στον ορίζοντα, αλλά και αυτή με προϋποθέσεις: Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να φτιάξει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια κάνει τις κινήσεις του, έχει βρει «συμπαίκτες» μετά το «ναι» που του είπαν Πόλυς Χατζηιωάννου και Πέτρος Παππάς και προσπαθεί να βρει και άλλους. Μάλιστα εντός της εβδομάδας θα κλείσει ραντεβού με τη Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, την κ. Αποστολάκη για να συζητήσουν τις προϋποθέσεις κατασκευής του γηπέδου και τη βοήθεια που θα προσφέρει ο Δήμος.

Ολα αυτά όμως έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αφού πρώτα θα πρέπει να αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ΑΕΚ την επόμενη χρονιά. Από αυτή την απόφαση θα ξεκινήσουν τα πάντα.

Πολλά θα κριθούν στις 13 και στις 14 Μαϊου. Την πρώτη ημερομηνία είναι η ΓΣ των Supporters. Εκεί θα αποφασιστεί τι θα γίνει με τις μετοχές που κατέχουν. Αν δηλαδή θα τις κρατήσουν, οπότε θα κληθούν να πάρουν τις κρίσιμες αποφάσεις ή αν θα τις μεταβιβάσουν. Υπάρχει ένα σενάριο που λέει ότι θα τις μεταβιβάσουν στην ερασιτεχνική.

Τη δεύτερη ημερομηνία είναι η ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκεί θα αλλάξει η διοίκηση και θα φανεί ποιος θα ηγηθεί και θα πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ.