Νέα Κηφισιά και Τρίκαλα πανηγυρίζουν την άνοδό τους στην Α1, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας (26ης) αγωνιστικής στην Α2.

Η Κηφισιά στο κορυφαίο παιχνίδι της χρονιάς πήρε γηπεδούχος τη νίκη-άνοδο στο ντέρμπι κορυφής με τον Φιλαθλητικό, στην τρίτη παράταση (!) με 89-81, αφήνοντας εκτός νυμφώνος την ομάδα του Ζωγράφου και παίρνοντας και τον τίτλο στην τριπλή ισοβαθμία.

Τα Τρίκαλα από την πλευρά τους μετέτρεψαν σε φιέστα το τελευταίο αγώνα με το Παγκράτι (100-85) και μετά γιόρτασαν την άνοδο όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο.

«Πήγαμε στα Τρίκαλα, χτυπήσαμε την πόρτα της Α1, μπήκαμε, αλλά μας έδιωξαν και μας είπαν θα ανέβετε σε 20 μέρες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές αλλά και τον πρόεδρό μας που είναι κλινήρης.

Μέχρι τη Δευτέρα είμαι ελεύθερος και θα κάτσω να το απολαύσω αυτές τις μέρες» τόνισε ο τεχνικός της Κηφισιάς Ηλίας Παπαθεοδώρου, θυμίζοντας το δραματικό τρόπο που είχαν χάσει στην εκπνοή στα Τρίκαλα πριν λίγες μέρες.

Από την πλευρά του εξίσου συγκινημένος ο τεχνικός των Τρικάλων Γιάννης Τζήμας δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά περήφανος για τον τρόπο που λειτουργήσαμε και είμαι πραγματικά περήφανος που ενώ πριν από δύο χρόνια που ήρθα στην ομάδα είδα μόνο λυπημένα πρόσωπα κάναμε μία εξαιρετική χρονιά στην Β’ Εθνική αρχικά, νικήσαμε τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και πήραμε μία πανάξια άνοδο στην Α1 που όπως λέει και μία μοντέρνα έκφραση δεν υπάρχει!!!

»Κανένας μα κανένας δεν πίστευε ότι αυτή η ομάδα με τα τόσα προβλήματα θα μπορούσε να αντέξει. Μπράβο στον κόσμο μας, στους παίκτες και στους λίγους διοικούντες που μας στήριξαν».

Στη τελική βαθμολογία ισοβάθμησαν στην κορυφή με 47 βαθμούς η Κηφισιά, τα Τρίκαλα και ο Φιλαθλητικός με την ομάδα του Ζωγράφου να πληρώνει τη βαριά ήττα με 33 πόντους που είχε κάνει στα Τρίκαλα, μένοντας εκτός δυάδας στην τριπλή ισοβαθμία σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα Α2 των τελευταίων ετών.