Ο πατέρας των αδελφών Τσαρνάεφ, των βασικών υπόπτων για τις βομβιστικές επιθέσεις της Βοστόνης που στοίχισαν τη ζωή τριών ανθρώπων, δήλωσε ότι σκοπεύει να μεταβεί στις ΗΠΑ για να θάψει το μεγαλύτερο γιο του.

«Θα πάω στις ΗΠΑ. Θέλω να πω ότι πηγαίνω εκεί για να δω τον γιο μου, για να θάψω τον μεγαλύτερο. Δεν έχω κακές προθέσεις. Δεν σκοπεύω να ανατινάξω τίποτα», είπε ο Ανζόρ Τσαρνάεφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μαχατσκάλα, την πρωτεύουσα του Νταγκεστάν, όπου διαμένει η οικογένειά του τα τελευταία χρόνια.

Χτυπώντας με το χέρι του το τραπέζι ενώ μιλούσε, ο Ανζόρ Τσαρνάεφ τόνισε: «Δεν είμαι θυμωμένος με κανέναν. Θέλω να πάω και να μάθω την αλήθεια».

Ο Ανζόρ Τσαρνάεφ είπε ότι θα φύγει για τις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατόν, όμως ακόμη δεν έχει αγοράσει εισιτήριο. Η σύζυγός του, Ζουμπεϊντάτ Τσαρνάεβα, είπε ότι σκέφτεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, όμως δεν το έχει αποφασίσει ακόμα.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ