Μαζί με όλο τον εξοπλισμό της περιοδείας της, η Μπιγιονσέ μάλλον θα πήρε μαζί της και μια απαγορευτική πινακίδα για τους φωτογράφους, την οποία θα τοποθετεί έξω από τον συναυλιακό της κάθε φορά χώρο. Και αυτό γιατί, ύστερα από ανακοίνωση της τραγουδίστριας, δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν επαγγελματία φωτογράφο ενώ από το κοινό αφαιρούνται όλες οι ψηφιακές μηχανές.

Οσα μέσα ενημέρωσης επιθυμούν να δημοσιεύσουν οπτικό υλικό από τα σόου της που άρχισαν την περασμένη εβδομάδα, με πρώτο σταθμό το Βελιγράδι, παραπέμπονται στην επίσημη σελίδα της στο Διαδίκτυο. Από εκεί μπορούν να κατεβάζουν κάποιες από τις λιγοστές φωτογραφίες, τις οποίες έχει προεγκρίνει φυσικά η 32χρονη. Και είναι όλες τραβηγμένες διά χειρός του προσωπικού της συνεργάτη Φρανκ Μισελότα.

Η διαμάχη της με τους φωτογράφους άρχισε πριν από δύο μήνες, μετά την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Σούπερ Μπόουλ, όπως είναι γνωστός ο τελικός του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Τότε, σκανδαλοθηρικές ιστοσελίδες όπως οι Gawker και Buzzfeed είχαν πλαισιώσει τα κείμενά τους με διόλου κολακευτικές εικόνες από την ερμηνεία της, τις οποίες αγόρασαν από μεγάλα φωτογραφικά πρακτορεία. Εξοργισμένος από το γεγονός αυτό, ο εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων της τραγουδίστριας ζήτησε και πέτυχε το κατέβασμα όλων των φωτογραφιών που δεν ήταν της αρεσκείας της.

Προληπτικά λοιπόν, για να μην αντιμετωπίσει ξανά το ίδιο πρόβλημα, η Μπιγιονσέ αποφάσισε να αφήσει εκτός συναυλιών τούς φωτογράφους. Βέβαια, τα καλά τα παλικάρια του κίτρινου Τύπου βρήκαν άλλα μονοπάτια για το Mrs. Carter Show, όπως ονομάζει την περιοδεία της. Αγοράζουν έναντι αδράς αμοιβής τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει με τα κινητά τους τηλέφωνα θεατές από τις πρώτες σειρές της αρένας και τις χρησιμοποιούν κατά κόρον στις σελίδες τους.

Η ομάδα της τραγουδίστριας πήγε να ωραιοποιήσει την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω, όμως εντέλει είχε το αντίθετο αποτέλεσμα. Πλέον στο Διαδίκτυο αφθονούν οι φωτογραφίες σε χαμηλή ανάλυση που δείχνουν τη σύζυγο του Τζέι Ζ σε διάφορες, καθόλου εντυπωσιακές, πόζες και γκριμάτσες.