Κίνητρό του στο ποδόσφαιρο είναι οι νίκες και τα τρόπαια και όχι τα χρήματα, δηλώνει ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος την Κυριακή πανηγύρισε την κατάκτηση του τρίτου τίτλου πρωταθλήματος στη Σκωτία με τα χρώματα της Σέλτικ.

«Αγαπώ αυτή την ομάδα. Βρίσκομαι εδώ έξι χρόνια και νιώθω πως έχω κι άλλα να δώσω», δήλωσε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν απέκλεισε να παίζει ακόμα δώδεκα χρόνια!

Στην ερώτηση αν επηρέασε τη… γεύση της κατάκτησης του τίτλου η απουσία των υποβιβασμένων Ρέιντζερς, ο διεθνής επιθετικός ήταν απόλυτος: «Οχι, ήταν ίδια. Ηταν μια δύσκολη χρονιά. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις παιχνίδια και τίτλους. Δουλεύουν σκληρά 20-25 παίκτες και βοηθούν ο ένας τον άλλον. Αξίζαμε την κατάκτηση του τίτλου».

n Για κλοπή της τσάντας μιας πόρνης κατηγορείται ο ποδοσφαιριστής της Λέτσε, Ουσμάν Ντραμέ, και κινδυνεύει με απόλυση από την ομάδα του. Ολα συνέβησαν την Κυριακή (21/4) το βράδυ. Ο Ντραμέ συνάντησε μια ιερόδουλη από τη Νιγηρία και της πρότεινε το iPhone του με αντάλλαγμα σεξ. Η ιερόδουλη δέχτηκε, όμως ο Ντραμέ όχι μόνο δεν τήρησε τη συμφωνία αλλά της έκλεψε και την τσάντα και έσπευσε να εξαφανιστεί με τη μηχανή του. Ενας τρανσέξουαλ, φίλος της ιερόδουλης, τον πρόλαβε και τον ξυλοκόπησε, ενώ στη συνέχεια έφτασε η Αστυνομία που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα με την κατηγορία της κλοπής. Η Λέτσε ανακοίνωσε πως αν επαληθευτούν τα γεγονότα θα αποβάλει τον παίκτη από κάθε δραστηριότητα της ομάδας.

n Ο Αντρέα Στραματσιόνι θα παραμείνει στη θέση τού προπονητή της Ιντερ και την επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε το αφεντικό των Νερατζούρι Μάσιμο Μοράτι.