Εν ώρα υπηρεσίας έχασε τη ζωή της την Τρίτη στις 8.10 π.μ 41χρονη τροχονόμος. Η άτυχη Αδαμαντία Σιάφλα, ρύθμιζε την κυκλοφορία στη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από Ι.Χ. με 34χρονη οδηγό, η οποία και συνελήφθη.

Το θύμα ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και ο σύζυγός της είναι τροχονόμος στην Τροχαία Νέας Ιωνίας.

Δήλωση Δένδια

«Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για την απροσδόκητη απώλεια της αρχιφύλακα Αδαμαντίας Σιάφλα, η οποία σήμερα το πρωί έχασε τη ζωή της, ενώ ρύθμιζε την τροχαία κίνηση στην Κηφισιά. Αυτές τις ώρες η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στον σύζυγο και στα παιδιά της άτυχης αρχιφύλακα, όπως και σε όλους τους οικείους της», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ

Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο της τροχονόμου εν ώρα υπηρεσίας και τη συμπαράστασή του στους οικείους της εκφράζει το ΠΑΣΟΚ και καλεί την πολιτεία να λάβει κάθε δυνατή μέριμνα για την οικογένεια της.

Ο εισηγητής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κινήματος για το υπουργείο Δημόσιας Τάξης Κώστας Τριαντάφυλλος αναφέρει ότι ο χαμός της σοκάρει την ελληνική κοινωνία και «αποδεικνύει τις δύσκολες συνθήκες, στις οποίες δουλεύουν οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, ακόμα και σε υπηρεσίες που δεν θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνες».

Όπως τονίζει, ο θάνατός της «πρέπει να προβληματίσει και για τα επιπλέον βήματα που είναι απαραίτητα για την βελτίωση των συνθηκών οδικής κυκλοφορίας».