Φουλ για νταμπλ πηγαίνουν στον Ολυμπιακό. Τα φώτα της λαμπρής εκδήλωσης για την φιέστα της κατάκτησης του 40ου τίτλου έσβησαν και οι Ερυθρόλευκοι στοχεύσουν στην κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου που είναι το Κύπελλο.

Ο Μίτσελ γνωρίζει πολύ καλά ότι για να σώσει για καλά την παρτίδα θα πρέπει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος των πρωταθλητών ζητάει νίκη και θέαμα όποιος και αν είναι ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού. ΠΑΟΚ ή Αστέρας Τρίπολης. Το ερχόμενο Σάββατο του Λαζάρου ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει ποια ομάδα θα βρίσκεται στον τελικό. Το 2-1 στην Τούμπα δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, όμως η πρόκριση θα παιχτεί στην Τρίπολη στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά το 6-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Πανθρακικού στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου σκέφτεται περισσότερο τον τελικό παρά τις αλλαγές που θέλει να κάνει στον αγώνα ρεβάνς στην Κομοτηνή την Κυριακή των Βαϊων.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο βραχύσωμος εξτρέμ φαίνεται ότι ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό και ο Μίτσελ θα του δώσει και άλλες ευκαιρίες. Ο «Φέτφα» πήγε πολύ καλά στο ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, σημείωσε ένα γκολ αλά Μέσι, όπως χαρακτήρισε ο Ιμπαγάσα και στο Γ. Καραϊσκάκης με τον Πανιώνιο ψηφίστηκε ΜVP της συνάντησης.

Ο Μίτσελ όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό είχε ενδοιασμούς για την αξία του 23χρονου μεσοεπιθετικού. Μάλιστα είχε πει ότι δεν ήξερε αν ο Φετφατζίδης ήταν έτοιμος να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Στο πρόσφατο παρελθόν ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ έχει αποδείξει ότι αντέχει τη… βαριά φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Φεφτατζίδης είναι τεχνίτης, καλός ντριμπλέρ, ξέρει να ανοίγει κλειστές άμυνες, διαθέτει γλυκιά σέντρα, βλέπει γήπεδο, είναι ομαδικός και έχει πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα. Τι του λείπει; Η καλή ψυχολογία.

Τώρα λοιπόν ο Μίτσελ δεν έχει ερωτηματικά για τον νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή. Θα τον στηρίξει και από τον ίδιο θα εξαρτηθεί πόσο παθιασμένος είναι για να παίξει στον Ολυμπιακό. Στην ενδεκάδα και όχι να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Οι νίκες επί των Πανθρακικού και Πανιωνίου οδήγησαν τον Μίτσελ Γκονζάλεθ σε άνοδο επτά θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα

«coachworldranking.com» ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέβηκε στην 90η θέση ,έχοντας 4761 βαθμούς.

Όσον αφορά στον προπονητή της Βαλένθια και πρώην του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην 63η, θέση έχοντας 5484 βαθμούς. Στην κορυφή της σχετικής λίστας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ακολουθούν οι Γιουπ Χάινκες, Τίτο Βιλανόβα, Ντιέγκο Σιμεόνε και Βαντερλέι Λουξεμπούργκο.

Σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο ο Μάρκο Σκέποβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι Σέρβοι θεωρούν ότι ο νεαρός φορ της Παρτιζάν θα παίξει ακόμα έξι ματς στην ομάδα του και ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο Ολυμπιακός.