Mε το μυαλό διοίκησης, οπαδών ακόμη και ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ στην επόμενη μέρα, οι Πράσινοι νίκησαν τη Βέροια με 3-2 και χάρισαν μια στάλα γλύκας στους οπαδούς τους στη χειρότερη περίοδό τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός μέσω της Συμμαχίας αποχαιρέτισε το ΟΑΚΑ, ανακοινώνοντας ότι θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Λεωφόρο ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί του ανάρτησαν πανό πιέζοντας τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα να μπουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσω της σημερινής γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ. Συνεργάτες του Αλαφούζου υποστήριζαν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα βάλει περίπου 7-8 εκατ. ευρώ και θα γίνει μεγαλομέτοχος. Ο Βίκτορ Βιτόλο, που έστειλε μήνυμα παραμονής στη διοίκηση («ο μόνος λόγος να φύγω είναι αν αποτελέσω πρόβλημα»), ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη επί της Βέροιας, καθώς πέτυχε δύο γκολ. Η νίκη αυτή έφερε τους Πρασίνους στην 6η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Skoda Ξάνθη. Ο προπονητής του ΠΑΟ Γιάννης Βονόρτας πιστεύει στο θαύμα της Ευρώπης: «Εμαθα ότι η Ξάνθη έφερε ισοπαλία και μπορεί να πάμε σε μπαράζ αν δεν πάρει άδεια ο ΠΑΣ Γιάννινα» είπε μεταξύ άλλων, ενώ ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης ήταν ικανοποιημένος μόνο από την αγωνιστική παρουσία και την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Γεωργιάδης ανέτρεψε στο 4′ τον Βιτόλο και είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Ζαχαριάδη με τον Ισπανό να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι, ενώ ο Σο με αριστερή βολίδα έγραψε το 2-0 στο 32′. Η Βέροια ισοφάρισε με δύο γκολ του Κόστλι που ήταν εξαιρετικός. Το πρώτο με πέναλτι (αποβλήθηκε ο Σπυρόπουλος που ανέτρεψε τον Καλτσά) στο 57′ και το δεύτερο με κεφαλιά στο 67′. Ο Φιγκερόα έδωσε ασίστ στον Βιτόλο που με σουτ πέτυχε το 3-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Σο, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης (74′ Ντίνας), Σισόκο, Καζιγιάμα (64′ Λαγός), Φιγκερόα (88′ Τοτσέ).

ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Πέρεθ (45′ Καλτσάς), Μπάρμπας, Ορέστες, Κόστλι, Καλογέρης (90+1 Μοκάκε), Αμαραντίδης, Γεωργέας, Ιωάννου (10′ Μπέρντεν), Γεωργιάδης, Ολαϊτάν.