Ανακοίνωση-απάντηση σε εκείνη που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την απόφαση της Σούπερ Λιγκ και καλούσε τους οπαδούς της ομάδας «να αφήσουν τους αποκωδικοποιητές της NOVA στους κάδους ανακύκλωσης», εξέδωσε την Παρασκευή η Nova, η οποία μάλιστα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη δικαιοσύνη. 

Σε αυτήν αναφέρει τα εξής: 

«Με αφορμή την τελευταία παράγραφο-υστερόγραφο της σημερινής ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, το Γραφείο Τύπου της Nova επισημαίνει τα ακόλουθα:
Για μια ακόμη φορά η συνδρομητική τηλεόραση θα πρέπει να υπερασπιστεί τα αυτονόητα. Ποια είναι αυτά;
Η Nova δεν διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η Nova δεν ορίζει τους διαιτητές των αγώνων.
Η Nova δεν φοράει φανέλες πράσινες, κόκκινες, μαύρες ή κίτρινες.
Η Nova δεν συμμετέχει στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Η Nova δεν δικάζει, δεν αθωώνει ούτε καταδικάζει ομάδες ή ποδοσφαιριστές, δεν νομοθετεί, ούτε είναι υπεύθυνη για την επιβολή ποινών σε όσους δεν εφαρμόζουν τους νόμους που διέπουν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Η NOVA ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ. H NOVA ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΠΑΛΑ.
Η Nova έχει κάθε συμφέρον να προβάλλει ένα ανταγωνιστικό, υγιές, και όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς βία και ακρότητες.
Η Nova γι αυτόν τον λόγο, έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ όλα αυτά τα χρόνια, στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αυτά τα γνωρίζει και τα κατανοεί κάθε καλόπιστος και λογικός φίλαθλος. Δεν τα κατανοούν μόνο όσοι κρύβονται πίσω από ανακοινώσεις και δημοσιεύματα που υπηρετούν σκοπιμότητες και κυρίως όσοι θέλουν να αποφύγουν τις ευθύνες τους.
Κατανοούμε το θυμό και την πικρία της διοίκησης και των φιλάθλων της ΑΕΚ, αλλά ως εταιρεία που χρόνια τώρα με ευλάβεια κρατά ίσες αποστάσεις απ' όλους, δηλώνουμε πως δεν θα ανεχτούμε τον ρόλο της Ιφιγένειας σε αυτή την θλιβερή υπόθεση.
Γνωστοποιούμε και πάλι το αυτονόητο. Οποιοσδήποτε προσβάλει, συκοφαντεί ή αφήνει υπονοούμενα για την εταιρεία μας, θα λογοδοτήσει άμεσα στην Ελληνική δικαιοσύνη».

Ανακοίνωση όμως εξέδωσε και η Σούπερ Λιγκ: «Η Super League, προκειμένου να ενημερωθεί η φίλαθλη κοινή γνώμη σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και συνολικά, θα τοποθετηθεί μέσω αναλυτικής ανακοίνωσης, μετά την ολοκλήρωση της υπό εξέλιξη πειθαρχικής διαδικασίας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από