Με γκολ-κεραυνό του Βασίλη Τοροσίδη και δύο του Ντέστρο η Ρόμα νίκησε 3-2 την Ιντερ στο Τζουζέπε Μεάτσα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου στις 26 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο.

Στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας η αντίπαλος της Μπάγερν θα είναι τελικά η Στουτγάρδη, η οποία νίκησε χθες τη Φράιμπουργκ 2-1.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 από τη Γουέστ Χαμ επιτρέποντας έτσι στη Σίτι, που νίκησε 1-0 τη Γουίγκαν, να την πλησιάσει στους 13 βαθμούς κι ενώ οι Πολίτες έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Επίσης η Τσέλσι επικράτησε 3-0 της Φούλαμ και επέστρεψε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΚΑΡΝΤΙΦ. Χρειάστηκε να αλλάξει λογότυπο, χρώμα φανέλας (από μπλε σε κόκκινο) και να περάσουν 51 χρόνια για να επιστρέψει η Κάρντιφ στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Η Ουαλία ζει ίσως τα καλύτερά της χρόνια στο ποδόσφαιρο, αφού εκτός της Κάρντιφ στην Πρέμιερ Λιγκ αγωνίζεται ήδη η Σουόνσι με μεγάλη επιτυχία, ενώ πριν από μερικούς μήνες κατέκτησε και το Λιγκ Καπ.

Η μεγάλη επιτυχία των ουαλικών ομάδων απειλεί να αποκαθηλώσει το ράγκμπι από την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των φιλάθλων στην Ουαλία.

Με την άνοδό της η Κάρντιφ θα βάλει στο ταμείο της σχεδόν 95 εκατ. ευρώ από τις νέες τηλεοπτικές συμφωνίες.