Να δείξουν επαγγελματισμό και να μην ασχολούνται με την εκδίκαση της υπόθεσης της διακοπής του αγώνα με τον Πανθρακικό, ζήτησε ο Τραϊανός Δέλλας από τους παίκτες της ΑΕΚ, λίγο προτού αρχίσει η προπόνηση της Τετάρτης

Ο προπονητής της Ένωσης, στην ομιλία του τόνισε: «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Οφείλουμε να δουλέψουμε αυτές τις μέρες που έχουμε μπροστά μας και την Κυριακή να πάμε να παίξουμε κανονικά το παιχνίδι και να νικήσουμε. Δεν πρέπει να μας απασχολούν άλλα ζητήματα, γιατί δεν είναι δική μας δουλειά, αλλά δουλειά άλλων. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το κομμάτι που μας αφορά, το αγωνιστικό», τους είπε.

«Την Κυριακή δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι μας. Πιστεύω πως αυτά έγιναν κυρίως λόγω του μεγάλου άγχους που είχαμε για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες για να δουλέψουμε, να τα βελτιώσουμε και απέναντι στον Ατρόμητο να έχουμε μια διαφορετική εικόνα», πρόσθεσε ο Δέλλας.

ΜΕ ΦΕΪΓ-ΒΟΛΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Με φεϊγ-βολάν σε τρία διαφορετικά σημεία, έκαναν την πρώτη κίνησή διαμαρτυρίας οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Οι οπαδοί πέταξαν χιλιάδες φεϊγ-βολάν έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού, τα γραφεία της Σούπερ Λιγκ και τις εγκαταστάσεις της Nova, γράφοντας χαρακτηριστικά «κάντε κάτι πριν είναι αργά».

Στα φεϊγ-βολάν έκαναν επίθεση κατά του Γιάννη Ιωαννίδη, του Γιάννη Μώραλη και του συνδρομητικού καναλιού και η υπογραφή που υπήρχε σ’αυτά ήταν «Κίτρινοι Μαχητές».