Σε 23 συλλήψεις και 42 προσαγωγές οπαδών προχώρησε η αστυνομία στο ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη πριν και κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων Α.Ε.Κ. – Πανθρακικός και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδες οπαδών που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ προκάλεσαν φθορές στις εγκαταστάσεις και στη συνέχεια επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις.

Συνελήφθησαν 15 άτομα και προσήχθησαν άλλα 35 των οποίων η συμμετοχή στα επεισόδια εξετάζεται.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν δεκατέσσερα άτομα (εκ των οποίων 6 ανήλικοι), στον εσωτερικό και στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, γιατί μετά την διακοπή του αγώνα επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα, αλλά και μία γυναίκα γιατί κατά την προσέλευσή της στο στάδιο κατείχε δύο καπνογόνα.

Από τις επιθέσεις των οπαδών τραυματίσθηκαν δύο αστυνομικοί.

Στο στάδιο Καραϊσκάκη συνελήφθησαν οκτώ άτομα ενώ προσήχθησαν τρία ακόμη.

Από αυτούς, οι τέσσερις συνελήφθησαν στον εξωτερικό χώρο του Σταδίου επειδή επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες φωτοβολίδες και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Αλλοι δύο συνελήφθησαν επειδή στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, μια κροτίδα και δώδεκα κυνηγετικά φυσίγγια ενώ δύο ακόμη συνελήφθησαν επειδή κατείχαν φωτοβολίδες και πλαστό εισιτήριο διαρκείας αντίστοιχα.