Eπεισόδια σημειώθηκαν κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με οπαδούς του Ολυμπιακού να πετούν κροτίδες και αντικείμενα στην αποστολή των Πρασίνων μόλις βγήκαν από το πούλμαν. Επίθεση με πέτρες κατήγγειλε ο Γιάννης Αλαφούζος και μετά την αποχώρηση από το Καραϊσκάκης, πριν μπει το πούλμαν στην Εθνική Οδό!

Σε ό,τι αφορά τα επεισόδια μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του ματς, η Αστυνομία επενέβη και ήρθε σε σύρραξη με τους οπαδούς, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα, ενώ από τον Παναθηναϊκό έκαναν λόγο για ελαφρύ τραυματισμό του Λαγού από κροτίδα. Επίθεση δέχτηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού και ο δημοσιογράφος του Σκάι Γιώργος Τσελίκας, ο οποίος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Σε 8 συλλήψεις και 3 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε γράψει στο twitter ότι τον έκλεισαν για περίπου 15 λεπτά στο ασανσέρ του γηπέδου μαζί με τους συνεργάτες του. Στη λήξη του αγώνα είχε παράπονα: «Τα συγχαρητήριά μου στους κ. Σαρρή, Δούρο κ.λπ. Διαιτησία – ΠΑΟ 1-1», έγραψε, ενώ αποχωρώντας δήλωσε: «Θεωρώ πως νικήσαμε ηθικά και αγωνιστικά. Θα βγουν στην επιφάνεια τεράστια σκάνδαλα και σύντομα θα ξετυλιχθεί το κουβάρι». Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Βονόρτας αναφέρθηκε στην ισοφάριση του Ολυμπιακού λέγοντας ότι «προηγήθηκε ξεκάθαρο φάουλ του Τζιμπούρ», ενώ άφησε αιχμή για τον Μίτσελ, αναφέροντας ότι έπρεπε να είναι πιο συγκρατημένος στην ισοφάριση. Ο σκόρερ Λουτσιάνο Φιγκερόα πέταξε το γάντι στη διοίκηση σε ό,τι αφορά το να κάνει πιο ανταγωνιστική ομάδα, ενώ υποστήριξε ότι, είτε συνεχίσει είτε όχι, ο ΠΑΟ θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ υποστήριξε ότι «έλειψαν το βάθος και η ένταση στο παιχνίδι μας. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα μιας ομάδας».