Στιγμές Signal-Iduna-Park έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες στο Θόδωρος Βαρδινογιάννης για τον αγώνα ΟΦΗ – Ατρόμητος. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μη νίκησαν, μπορεί να μην προκρίθηκαν όπως η Ντόρτμουντ σε ημιτελικό C.L., αλλά ο βαθμός από το 2-2 και ο τρόπος που ήρθε αυτός έκανε τους Κρητικούς και τους οπαδούς τους να πανηγυρίζουν με ανάλογη ένταση.

Ο αγώνας είχε αρνητική εξέλιξη για τον ΟΦΗ από την αρχή. Ο Ατρόμητος επέβαλε τον ρυθμό του και από το 9ο λεπτό προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Ονουάτσι. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 για την ομάδα της Αθήνας στο 72ο λεπτό και όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα ταξίδευαν στην Τρίπολη, για τον αγώνα σωτηρίας τους με τον Αστέρα, με την πλάτη στον τοίχο. Στο 84′ ο Παπάζογλου με το 8ο εφετινό γκολ του μείωσε σε 1-2 και έφερε το… momentum του αγώνα στην ομάδα του. Ενα λεπτό πριν από τη λήξη ο Σαρ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε στον ΟΦΗ έναν βαθμό που εκείνη τη στιγμή όλοι θεώρησαν ότι μπορούσε να αποδειχθεί στο τέλος «χρυσός». Τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα και ο βαθμός να μην είναι τελικά τόσο σημαντικός. Ωστόσο στο Γεντί Κουλέ όλοι πανηγύρισαν έξαλλα την ισοφάριση και την ισοπαλία.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (76′ Κανούλας), Παπάζογλου, Κουρδάκης (87′ Νύχταρης), Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Βιτώρος (71′ Ζορμπάς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ουντότζι, Φυτανίδης, Μπρίτο, Δημούτσος, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (76′ Κούτσι).