Αγωνία για τον Τζέιμς Γκιστ επικρατεί στον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό και το ιατρικό επιτελείο των Πρασίνων να δίνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να τεθεί ο παίκτης στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Γκιστ, που είχε εξαιρετικές εμφανίσεις στα ματς του ΠΑΟ στη Βαρκελώνη επέστρεψε στην Αθήνα με διάταση του τένοντα των καμπτήρων στην ποδοκνημική, υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία και όλα δείχνουν πως την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Γκραν Κανάρια και ο Ινγκλις τραυματίστηκε στο ισχίο. Ο Αυστραλός θα ταξιδέψει με την αποστολή των Καταλανών και εκτιμάται ότι έστω και με ενοχλήσεις θα αγωνιστεί αύριο στον τρίτο προημιτελικό.

* Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νικ Καλάθης που οδήγησε τη Λοκομοτίβ Κούμπαν στην κατάκτηση του Γιούροκαπ (κερδίζοντας και το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα) επικρατώντας στον τελικό του Σαρλερουά με 75-64, της Μπιλμπάο του κόουτς Φώτη Κατσικάρη και των Κώστα Βασιλειάδη (16 πόντους) και Νίκου Ζήση (4 π.).

* Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε εκ νέου την ΑΕΚ με 3-1 και στον τελικό του κυπέλλου στη Σαντορίνη και πήρε το νταμπλ.