TAΝEA.gr δίνουν την ευκαιρία σε 100 τυχερούς να κερδίσουν προσκλήσεις για την πρόβα τζενεράλε της συναυλίας του Γιώργου Νταλάρα και της Γλυκερίας στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» την Πέμπτη 18 Απριλίου (21.00).

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό, μπείτε στην κλήρωση για 50 διπλές προσκλήσεις και παρακολουθήστε πρώτοι το μουσικό αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα.

Οροι συμμετοχής:

Κάντε like στη σελίδα TANEA.grστο Facebook, έπειτα share – κοινοποίηση (δημόσια στο προφίλ σας) αυτής της φωτογραφίας και μπείτε στην κλήρωση για τις διπλές προσκλήσεις.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στο Facebook την Τετάρτη 17 Απριλίου και τα ονόματά τους θα δημοσιευθούν στη σελίδα TANEA.gr.

Το αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα

Ο Γιώργος Νταλάρας με την Γλυκερία συναντιούνται επί σκηνής μετά την τελευταία τους συνεργασία το 2004. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Απόστολο Καλδάρα που πραγματοποιείται στις 19 και 20 Απριλίου. Στο αφιέρωμα ερμηνεύουν τα έργα «Μικρά Ασία» σε στίχους Πυθαγόρα και «Βυζαντινός Εσπερινός» σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, καθώς και μια επιλογή από τα αθάνατα, λαϊκά τραγούδια του συνθέτη.