Πανζουρλισμό για μια θέση στο ΟΑΚΑ προκάλεσε το απίστευτο τρίποντο-νίκης του Δημήτρη Διαμαντίδη. Από νωρίς το πρωί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σχημάτισαν ουρές έξω από τη Θύρα 10 του γηπέδου της Λεωφ.Αλεξάνδρας, προκειμένου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τους προημιτελικούς του ΠΑΟ με την Μπαρτσελόνα στην Αθήνα.

«Αν βάζαμε μπασκέτες στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, θα γέμιζε κι αυτό» έλεγαν οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί του ΠΑΟ είναι υποχρεωμένοι να σταθούν πολύ ώρα όρθιοι στην οδό Τσόχα, όμως αυτό δεν τους ενοχλεί καθόλου. Αντιθέτως τραβούν φωτογραφίες τις ουρές που έχουν σχηματιστεί ή το εισιτήριο που τελικά εξασφαλίζουν για να το ποστάρουν στο λογαριασμό τους στα social media. Το sold out και για τους δύο προημιτελικούς είναι βέβαια , καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε ήδη σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια του 4ου αγώνα με τους Καταλανούς, που θα γίνει την Πέμπτη (18/4) στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Οι θέσεις στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα… τελειώνουν, ενώ από σήμερα διατίθενται εισιτήρια και για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του στην Βαρκελώνη και σήμερα το απόγευμα επιστρέφει στην Αθήνα έχοντας στις βαλίτσες του ένα ροζ φύλλο αγώνα, αλλά και το.. πλεονέκτημα της έδρας. Το πλεονέκτημα της έδρας που μπορεί να αποδειχθεί κομβικό στην προσπάθεια πρόκρισης στο Final-4 του Λονδίνου. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του στα δύο ματς που ακολουθούν θα έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ την συμπαράσταση του κόσμου ο οποίος και αυτήν την φορά μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τρίτης (16/4), συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων και για τον 4ο αγώνα της σειράς, την Πέμπτη (18/4). Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» και μέσω διαδικτύου.

Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 θα λειτουργήσουν τις καθημερινές από τις 10.00 ως τις 18.00, ενώ το Σάββατο (13/4) και την Κυριακή (14/4) από τις 10.00 ως τις 15.00. Αν δεν ολοκληρωθεί η πώληση των εισιτηρίων πριν από τις ημέρες των αγώνων, τα αδιάθετα θα πωλούνται στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, τα οποία θα λειτουργούν τρεις ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων».