Πρόωρη φιέστα στο ντέρμπι γοήτρου με τον Παναθηναϊκό θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός μεθαύριο (19.00) στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Μίτσελ θα στηριχτεί σε κράμα έμπειρων και νέων σε ηλικία ποδοσφαιριστών στο πρώτο του ελληνικό clasico. Ο 50χρονος κόουτς τόνισε χαρακτηριστικά ότι η νίκη επί του Παναθηναϊκού ισοδυναμεί με νέο τίτλο για τον Ολυμπιακό!

Ο Μέγερι θα υπερασπίσει την εστία των πρωταθλητών, δεξιά στην άμυνα προβάδισμα έχει να αγωνιστεί ο Μοντέστο (έναντι του Παπάζογλου), στο κέντρο θα παίξουν οι Μανωλάς – Παπαδόπουλος (ή Κοντρέρας) και την αριστερή πλευρά θα καλύψει ο Χολέβας. Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο. Σε περίπτωση που ο Μανιάτης δεν είναι 100% έτοιμος η τριπλέτα στο κέντρο θα είναι Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο ή Ιμπαγάσα. Στην επίθεση θα παίξουν οι Τζιμπούρ (κορυφή), Αμπτούν, Φουστέρ. Θέση διεκδικεί ο Βλαχοδήμος.

Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 αναμένεται να επισκεφθεί τους ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στην προσπάθεια τόνωσης του ηθικού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα. Περίπου 500 εισιτήρια (17 και 35 ευρώ) που έχουν απομείνει θα διατίθενται σήμερα από τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης, μπροστά από τη Θύρα 25.

n Σύμφωνα με την ουκρανική ιστοσελίδα Football Club, ο Aνατόλι Τίμοστσουκ θα μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου και βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και της Νάπολι. Εξάλλου η εφημερίδα «Pravda» αναφέρει ότι οι Μίλαν, Νάπολι και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον 34χρονο διεθνή ουκρανό αμυντικό μέσο.