Ενα τσιγάρο την εβδομάδα είναι η «αμαρτία» της Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία ακολουθεί υγιεινή διατροφή και γυμνάζεται καθημερινά.

«Η δική μου ένοχη απόλαυση είναι το κάπνισμα. Καπνίζω μία φορά την εβδομάδα, το βράδυ του Σαββάτου» λέει η 40χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Harper’s Bazaar».

Η Πάλτροου φροντίζει, όπως λέει, τη διατροφή και το σώμα της. Ανησυχεί για τη γήρανση του δέρματος αλλά δεν θα τολμούσε να κάνει ποτέ ξανά μπότοξ.

«Φοβάμαι το μαχαίρι, αλλά το ξανασυζητάμε όταν θα γίνω 50 ετών. Τότε θα δοκιμάσω τα πάντα. Αλλά δεν θα κάνω ποτέ ξανά μπότοξ καθώς με κάνει να μοιάζω με τρελή. Σαν την Τζόαν Ρίβερς» λέει η Πάλτροουπου αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στην ταινία «Ironman 3».

Πρόσφατα η ηθοποιός δέχτηκε επίθεση από γιατρούς και διατροφολόγους που δεν συμφωνούν με τη διατροφή της. Αφορμή στάθηκε το δικό της βιβλίο μαγειρικής με τίτλο «It’s all good» στο οποίο προτείνει συνταγές για το οικογενειακό τραπέζι αποκλείοντας τη ζάχαρη, τις πατάτες, το κόκκινο κρέας, τον καφέ, υδατάνθρακες και τα αυγά.