Στην κορυφή του ετήσιου καταλόγου που δημοσιεύουν οι Sunday Times με τους πιο πλούσιους βρετανούς και ιρλανδούς τραγουδιστές και μουσικούς ηλικίας 30 ετών και κάτω βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά η Αντέλ. Η λίστα θα δημοσιευτεί στις 21 Απριλίου αλλά στοιχεία της κυκλοφόρησαν την Πέμπτη.

Η περιουσία της Αντέλ έφτασε τα 30 εκατ. στερλίνες το 2013, από 20 εκατ. στερλίνες που ήταν το 2012. Γεγονός που την φέρνει στην πρώτη θέση σε μια λίστα όπου φιγουράρουν κυρίως γυναικεία ονόματα της μουσικής σκηνής.

Η βρετανίδα τραγουδίστρια κράτησε φέτος το πολυπόθητο Οσκαρ για το τραγούδι της ταινίας Τζέιμς Μποντ «Skyfall» ενώ το άλμπουμ της «21» έχει πουλήσει περισσότερα από οκτώ εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως.

Η Αντελ βρίσκεται ήδη στο στούντιο για το νέο της άλμπουμ ενώ ετοιμάζεται, σύμφωνα με φήμες, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία με τον πατέρα του παιδιού της, Σάιμον Κονέκι.

Η Σέριλ Κόουλ, πρώην μέλος των Girls Aloud, βρίσκεται στη δεύτερη θέση αλλά με διαφορά καθώς η περιουσία της φτάνει τα 14 εκατ. στερλίνες.

Το ντεμπούτο τους στη λίστα με τους νεαρούς εκατομμυριούχους κάνουν οι One Direction. Τα πέντε μέλη της βρετανικής μπάντας μοιράζονται 25 εκατ. στερλίνες

Στην πρώτη θέση της λίστας με τους πιο πλούσιους Βρετανούς και Ιρλανδούς της μουσικής σκηνής, δίχως όριο ηλικίας, βρίσκεται για 25η φορά ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ με περιουσία που φτάνει τα 680 εκατ. στερλίνες, την οποία μοιράζεται με τη σύζυγό του Νάνσι Σεβέλ.

Στη δεύτερη θέση φιγουράρει το όνομα του Αντριου Λόιντ Γουέμπερ (620 εκατ. στερλίνες).