Ο Απόλλων νίκησε εκτός έδρας 2-1 τον Φωκικό και αποσπάστηκε με 5 βαθμούς από τον Ολυμπιακό Βόλου και με 7 από τον Εργοτέλη και τη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Footballeague.

Δόξα Δράμας- Καλλονή 1-0 (76′ Κάπελ σουτ) , Εθνικός Γαζώρου- Παναιτωλικός 0-0, Καλλιθέα- Εργοτέλης 2-1

(37′ πεν Ντακόλ, 66′ Φαγιέ – 65′ Χάντι), Καβάλα- Ηρακλής 0-0

Νίκη Βόλου- Αναγέννηση Επανομής 4-1 (19′ Παππάς, 63′ Τάντιτς, 75′ Φλίγκος, 90′ πεν Πορτουλίδης – 39′ Τζανδάρης)

Παναχαϊκή- Ολυμπιακός Βόλου 1-1 (86′ Πέρειρα – 28′ Πινδώνης), Θρασύβουλος- Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-1

(7′ Πλαβούκος, 21′ Πάνος, 50′ Σκόνδρας,78′ Σταυροθανασόπουλος – 42′ Ζαγοριανός), Βύζας Μεγάρων- Πιερικός 1-1 (65′ Αρναρέλης – 8′ Μανίκας), Φωκικός- Απόλλων Σμύρνης 1-2 (12′ Γουόρντεν- 19′ πεν Κατσίκης, 38′ Μανιάς)

Λάρισα- Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (40’ Αλεξάντροβιτς)

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Η επόμενη (34η) αγωνιστική: Εθνικός Γαζώρου- Δόξα Δράμας, Καλλονή- Καβάλα, Παναιτωλικός- Παναχαϊκή

Ηρακλής- Βύζας Μεγάρων, Ολυμπιακός Βόλου- Θρασύβουλος

Πιερικός- Φωκικός , Αναγέννηση Γιαννιτσών- Νίκη Βόλου

Απόλλων Σμύρνης- Λάρισα, Ηρακλής Ψαχνών- Καλλιθέα

Εργοτέλης- Πανσερραϊκός. Ρεπό: Αναγέννηση Επανομής

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Απόλλων Σμύρνης 61, Ολυμπιακός Βόλου 56, Εργοτέλης 54, Νίκη Βόλου 54 Παναιτωλικός 53,

Λάρισα 51, Καλλονή 50,Ηρακλής 50, Πανσερραϊκός 49, Δόξα Δράμας 47 Ηρακλής Ψαχνών 46, ,Καβάλα 42, Καλλιθέα 41, Φωκικός 32, Εθνικός Γαζώρου 32,Πιερικός 32, Παναχαϊκή 31 Αν. Γιαννιτσών 30, , Θρασύβουλος 28,Βύζας Μεγάρων 22, Αν. Επανομής 15.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τον αγώνα Παναχαϊκής –Ολυμπιακού Βόλου έγιναν συμπλοκές στην οδό Νοταρά, μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας οπαδός της ομάδας του Βόλου. Όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν φύγει.

Λίγο μετά η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή συγχαίρει τους νεαρούς παίκτες της και τους προπονητές της για την καταπληκτική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα των βετεράνων του Ολυμπιακού Βόλου.

Λυπούμεθα ιδιαίτερα που ποδοσφαιριστές σαν τον Breska, τον Oliseh και τον Σολάκη που έφαγαν γλυκό ψωμί στην Πάτρα και δεν προσέφεραν τίποτα αντί να παίξουν ποδόσφαιρο προκαλούσαν με χειρονομίες τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει σάκος του μποξ ή ομάδα που σκύβει για να περνάνε οι αντίπαλοι της.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να ξέρουν ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και όχι βρώμικο άθλημα και είναι πολύ τυχεροί που ένας ανεκδιήγητος βοηθός που υπέδειξε ένα ανύπαρκτο φάουλ που από αυτό προήλθε το γκολ και δεν ανέδειξε την εκτός φάσης κίνηση του Σολάκη που οδήγησε τον Wanderson Miranta στο νοσοκομείο.

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα γιατί οι οπαδοί μας στα επίσημα δεν επέδειξαν πνεύμα φιλοξενίας στον παλιό υπάλληλο μας Πέτρο Σταθάκη και αφού τον γιαούρτωσαν με γιαούρτια διαίτης, τον προπηλάκισαν και μάλιστα με την απαράδεκτη συμπεριφορά να τον φτύνουν κιόλας.

Δυστυχώς οι επίσημοι του σταδίου της Αγυιάς δεν αναγνώρισαν την μεγάλη προσφορά του Πέτρου Σταθάκη και είναι ιδιαίτερα λυπηρό γεγονός ο τραυματισμός του από αυτούς τους δήθεν επισήμους αλήτες.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τον πολυεκατομμυριούχο και μελλοντικό αγοραστή των μετοχών της επιστήμονα μαλάκτη κ. Κοταντούλα όπου προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον εξεφτελισθέντα κ. Σταθάκη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή για να αποκαταστήσει τον αδίκως εξεφτελισθέντα κ. Σταθάκη θα τον τιμήσει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με ειδική πλακέτα την οποία θα την απονέμει ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Χοταράκιας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα αποζημιώσει τον κ. Πέτρο Σταθάκη αγοράζοντας του νέο ροζ στριγκάκι γιατί αυτό που φορούσε χτες σκίστηκε».