Την απόσυρση και της νέας «προσβλητικής για τον κλάδο των αυτοκινητιστών διαφήμισης» ζητεί η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ) με εξώδικό της προς την εταιρεία «Fastgroup AE», ενώ προσφεύγει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας.

Στη νέα διαφήμιση, όπως αναφέρει στο εξώδικο, «ο φορτηγατζής, στον οποίο έχει την ατυχία να επιβιβάζεται πάλι μετά από ωτοστόπ ο ίδιος άτυχος νεαρός, είναι νεκρόφιλος, αποκαλύπτει μακάβριες εικόνες στο φόντο της καμπίνας, που αυτή τη φορά είναι μαύρο, και με νόημα απειλητικό ανακοινώνει στον έντρομο συνεπιβάτη του ότι θα κάνουν στάση αυτή τη φορά στα Καρπάθια (προφανής συσχετισμός με τον Δράκουλα των Καρπαθίων)».

Στη συνέχεια, τονίζεται στην ανακοίνωση, «εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός η εταιρεία σας και η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων μέσω αυτής για να σώσει το νεαρό από τις ανώμαλες ορέξεις του φορτηγατζή, που αυτή τη φορά δεν είναι απλά έκφυλος και ανώμαλος, αλλά υποψήφιος δολοφόνος».

«Για άλλη μία φορά κατακλυζόμαστε από την δίκαιη αγανάκτηση και οργή των ελλήνων αυτοκινητιστών και οδηγών, οι οποίοι διαπομπεύονται ποικιλότροπα από τη διαφημιστική σας καμπάνια για την οποία εύλογα πλέον οι πάντες διερωτώνται εάν αποσκοπεί περισσότερο στην προβολή των υπηρεσιών της εταιρίας σας ή στη δυσφήμιση του κλάδου μας», προσθέτει, ενώ σημειώνει ότι «οι διαρροές στον σαββατιάτικο (6/4/2013) Τύπο με τις οποίες η εταιρία δήθεν εκφράζει την λύπη της για ό,τι συνέβη δεν πείθουν πλέον κανέναν».

Η ομοσπονδία ζητεί την άμεση και οριστική διακοπή κάθε προβολής, επανάληψης,
αναπαραγωγής, ανάρτησης και δημοσιοποίησης της εν λόγω διαφήμισης και κάθε άλλης, «η οποία προσβάλλει και δυσφημεί τον κλάδο των αυτοκινητιστών. Και επιτέλους την γενική παύση οποιασδήποτε άλλης ενέργειας προσβλητικής για τους αυτοκινητιστές και οδηγούς φορτηγών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από