ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ

Ηρθε η ώρα να γράψουμε ιστορία στη Βαρκελώνη

Να γράψει ιστορία στο Καμπ Νου θέλει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στον επαναληπτικό προημιτελικό της Τετάρτης ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν. «Θα είναι δύσκολο, είναι μεγάλη η πρόκληση, αλλά είναι η στιγμή μας να γράψουμε ιστορία», υπογράμμισε ο Σουηδός σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα. Είναι πολύ πιθανό η Παρί να παραταχθεί χωρίς τον Τιάγκο Σίλβα, που νιώθει πόνους στο γόνατο. Στο γαλλικό πρωτάθλημα, η ομάδα του Αντσελότι νίκησε 2-0 τη Ρεν και διατήρησε τη διαφορά των επτά βαθμών από τη Μαρσέιγ που επικράτησε με 1-0 της Μπορντό.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Δυσφορία για τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών

Το 96% των Γάλλων θεωρεί ότι οι ποδοσφαιριστές κερδίζουν περισσότερα χρήματα απ’ όσα αξίζουν, ενώ το 85% εξοργίζεται όταν ακούει για τις διαφορές που υπάρχουν στις αμοιβές των εργαζομένων.

Ο ΜΕΣΙ

«Δεν παίζει με καρδιά»

Ο Λιονέλ Μέσι δεν παίζει με καρδιά όταν αγωνίζεται με την Εθνική Αργεντινής. Τάδε έφη Βανέσα Σαμπέγια, που τυγχάνει να είναι κόρη του εκλέκτορα των Μπιανκοσελέστε Αλεχάντρο Σαμπέγια. «Δεν αρνούμαι ότι είναι ταλαντούχος παίκτης, που έχει σπάσει πολλά ρεκόρ. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά δεν έχει καρδιά για την Αργεντινή» είπε η Βανέσα.