Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε δίχτυα και έχασε βαθμούς στο ματς με τον Πανιώνιο που απέσπασε ένα 0-0 στο ΟΑΚΑ.

Το ντεμπούτο του Γιάννη Βονόρτα στον πάγκο του «τριφυλλιού» μετά την αποπομπή του Φάμπρι, δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο. Ο έλληνας τεχνικός έκανε αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, η ομάδα του έκανε πολλές(36) τελικές προσπάθειες και έκλεισε τον Πανιώνιο στα καρέ του, ήταν όμως δύσκολο οι επιθετικοί να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Και φυσικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο γκολκίπερ του Πανιωνίου, Γιαννακόπουλος, έκανε ορισμένες καταπληκτικές αποκρούσεις.

Η καλύτερη επέμβασή του ήταν στο 78΄ σε σουτ από μακριά του Ζέκα. Ο Πανιώνιος του Παναγόπουλου πάλεψε το ματς και στο τέλος θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, αλλά ο Καρνέζης απέκρουσε στο «παράθυρο» το σουτ του Μενδρινού (90′).

Διαιτητής: Κομίνης.

Κίτρινες: Πίντο, Τόσκας, Οκόγιε.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σισοκό(70′ Αποστολόπουλος), Πίντο, Βιτόλο, Ζέκα, Σεϊταρίδης, Φιγκερόα, Μπαρμπαρούσης(79′ Τοτσέ), Χουχούμης, Κουίνσι(46′ Ντίνας), Τριανταφυλλόπουλος.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρος, Κολοβός(65′ Οκόγιε), Μενδρινός, Κουλουχέρης, Αραβίδης, Γουνδουλάκης(73′ Τόσκας), Ρόκας, Σάμαρης(89′ Παναγιωτούδης), Κούρντι, Παντίδος.