Με σκορ 2-0 νίκησε ο ΠΑΟΚ τη Βέροια κι έτσι έμεινε μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας. Στο άλλο ματς, ο Λεβαδειακός πέρασε από την Κέρκυρα με 2-1. Ετσι, η ομάδα του νησιού των Φαιάκων υποβιβάζεται στη Football League.

Στην Τούμπα, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει τους βαθμούς από τη Βέροια. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 73′ και ίσως να έχουν δίκιο.

Τώρα, η ομάδα του Δώνη ελπίζει να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το 1-0 έγινε στο 34′: τότε, ο Σαλπιγγίδης πήρε την κεφαλιά, ο εξαιρετικός γκολκίπερ Λόπεζ απέκρουσε, αλλά ο Μοκάκε που βρισκόταν δίπλα στο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 73′ ο Κατσουράνης τράβηκε από τη φανέλα τον Καλτσά, αλλά ο ρέφερι θεώρησε πως δεν υπήρξε παράβαση και τιμώρησε τον παίκτη της Βέροιας για «θέατρο».

Το 2-0 έγινε στο 85′ με κεφαλιά του Αθανασιάδη κατόπιν ενέργειας του Ολίσε.

Διαιτητής: Βοσκάκης.

Κίτρινες: Λόρενς, Λίνο, Καλτσάς.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης, Κάτσε, Λάζαρ(65′ Φωτάκης), Λόρενς(78′ Γεωργιάδης), Ολίσε, Καμαρά, Σαλπιγγίδης(65′ Αθανασιάδης).

Βέροια: Λόπεζ, Τζημογιάννης, Γκιγιέρμο(65′ Ρεάνο), Μοκάκε(82′ Παυλίδης), Μπαργκάν(70′ Καλτσάς), Ορέστες, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ιωάννου, Μπερτέν, Ολαϊτάν.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Στην Κέρκυρα, ο Λεβαδειακός πήρε για πρώτη φορά τους βαθμούς της νίκης μετά τον Ιανουάριο. Με το 2-1 επί της τοπικής ομάδας, σφράγισε την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, ενώ η Κέρκυρα κάνει σχέδια για το μέλλον και τη Football League.

Στο 6′ ο Μάρτινς έκανε το 0-1 για την ομάδα του Βέλιτς, αλλά η Κέρκυρα αντέδρασε και ισοφάρισε στο 45′ με τον Αγρίτη.

Το τελικό 1-2 έγινε από τον Κόρμπο στο 71′.

Να σημειωθεί πως ο Λεβαδειακός είχε και δοκάρι με τον Μάριτνς στο 71′.

Διαιτητής: Μάνταλος.

Κίτρινες: Λισγάρας, Κυριακίδης.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Πετρούσης, Σταμόγιαννος(83′ Κρητικός), Αγρίτης, Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης(57′ Ηλιάδης), Γκέσιος(87′ Βασιλόγιαννης), Τσοκάνης, Αθανασίου, Κυβελίδης.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Μάρτινς Ροτζέριο(90′ Κοραντίνι), Πόι, Βασιλείου(86′ Μαχαίρας), Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Ακόστα(63′ Καγιεχόν).