Την κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων καταγράφει βίντεο-ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το nocomments.gr φαίνεται καρέ-καρέ όλο το χρονικό της απόπειρας απόδρασης του Βλαστού από το προαύλιο των φυλακών.

Αρχικά, εμφανίζονται οι κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο Παναγιώτης Βλαστός, που προαυλίζονται. Μόλις εμφανίζεται το ελικόπτερο οι κρατούμενοι τρέχουν προς το εσωτερικό της φυλακής.

Ο Παναγιώτης Βλαστός φαίνεται να σηκώνει το χέρι του και να κάνει νόημα στους συνεργάτες του μέσα στο ελικόπτερο για να πετάξουν τη σκάλα.

Το ελικόπτερο κατεβαίνει χαμηλά και η ανεμόσκαλα πέφτει προς το προαύλιο των φυλακών, αλλά πιάνεται στα συρματοπλέγματα.

Γίνεται και δεύτερη προσπάθεια. Οι συνεργάτες του στο ελικόπτερο ρίχνουν την ανεμόσκαλα και ο Βλαστός την αρπάζει, αν και πάλι έχει πιαστεί στο συρματόπλεγμα.

Το βίντεο τον δείχνει να ανεβαίνει στη σκάλα, αλλά καθώς το ελικόπτερο αρχίζει να αναπτύσσει ύψος η σκάλα δεν ξεκολλάει από το συρματόπλεγμα, κάνει μία ταλάντωση και ο Παναγιώτης Βλαστός πέφτει στο προαύλιο από μεγάλο ύψος.

Κάποιοι κρατούμενοι τρέχουν κοντά του και τον μεταφέρουν στο εσωτερικό των φυλακών.               

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από