«Το φιλί μου με τον Μπραντ Πιτ ήταν αηδιαστικό» δηλώνει η Κίρστεν Ντανστ για τη σκηνή του φιλιού στην ταινία «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα» το 1994, απογοητεύοντας τις θαυμάστριες του γοητευτικού ηθοποιού. Κι όμως, η στιγμή εκείνη μοιάζει με παιδικό τραύμα για την ηθοποιό που τότε ήταν μόλις 11 ετών.

«Ηταν απλά ένα πεταχτό φιλί… » λέει στο περιοδικό Bullett η Ντανστ. Ο 30χρονος τότε Πιτ δεν είχε ακόμη εμφανιστεί στους «Θρύλους του πάθους», ενώ κέρδισε τον τίτλο του πιο σέξι ηθοποιού τον επόμενο χρόνο. Την εποχή δε του «Βρικόλακα» διατηρούσε σχέση με την επίσης ηθοποιό Θάντι Νιούτον.

«Θυμάμαι τον Μπραντ να παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι Real World… Τότε είχε μακριάμαλλιά. Ηταν ένας χίπις, χαλαρός τύπος. Ολοι μου έλεγαν «Είσαι τόσο τυχερή που φίλησες τον Μπραντ Πιτ»» λέει η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός. «Εγώ όμως το βρήκα αηδιαστικό. Δεν φίλησα κανέναν άλλον μέχρι που έγινα 16 ετών».

«Ηταν απαίσιο και το μίσησα. Ο Μπραντ και ο Τομ (Κρουζ) ήταν σαν αδέρφια μου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ηταν λοιπόν σαν να φιλάω τον μεγάλο μου αδερφό.. Αηδία. Κι εκείνος είπε: «Πως νομίζετε ότι νιώθω; Απαίσια. Πρέπει να φιλήσω ένα παιδί»» είχε δηλώσει η Ντανστ σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Στην ταινία «Στον δρόμο» (στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου) του Βάλτερ Σάλες, η 30χρονη ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της στη ζωή, Γκάρετ Χέντλουντ, τον οποίο ο αμερικανικός Τύπος χαρακτηρίζει «διάδοχο του Πιτ».