Άρωμα…αποδυτηρίων για τον Ντορόν Πέρκινς. Ο νεαποκτηθείς Αμερικάνος του Ολυμπιακού από την Κίνα βρέθηκε στο ΣΕΦ το απόγευμα της Τετάρτης, όπου εκτός από τη γνωριμία με τους συμπαίκτες του έκανε και την πρώτη χαλαρή προπόνηση.

Πήρε μάλιστα και τη φανέλα με το Νο 14 την οποία όμως δεν θα…ιδρώσει λογικά στον αγώνα της Παρασκευής με την Κάχα Λαμποράλ και το ντεμπούτο θα γίνει πιθανότατα στο ελληνικό πρωτάθλημα σε πρώτη φάση για να έχει και κάποιες προπονήσεις με τους συμπαίκτες του.

«Ήταν καλά στην Κίνα» ήταν η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε από τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Σπανούλη που τον καλωσόρισε και τον ξενάγησε στην πρώτη του επίσκεψη στα αποδυτήρια.

Ο Πέρκινς αφού τα είπε πρώτα με τον Σερμαντίνι με τον οποίο άλλωστε έπαιζαν μαζί πέρυσι στην Καντού, μιλώντας στο ιντερνετικό κανάλι της ομάδας δήλωσε ενθουσιασμένος από την πρόκληση.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση αφού αντί να γυρίσω πίσω στο σπίτι και να περιμένω θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να παίζω με όλες μου τις δυνάμεις» ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

Μετωπική για τη Δράμα

Στο μεταξύ χαμός έγινε χθες στην κλήρωση των διαιτητώνόπου ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού Χρήστος Σταυρόπουλος ζήτησε από τον πρόεδρο της ΚΕΔ Στέλιο Συμεωνίδη να πάρει θέση για το λάθος του διαιτητή Χάρη Κατακατσούνη στη Δράμα με τα 8’’.

«Ήταν λάθος και έκανε και δεύτερο λάθος με την τεχνική ποινή που έδωσε και επειδή δε συνεργάστηκε με τους άλλους διαιτητές» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, αλλά το μέλος της επιτροπής Κώστας Κορομηλάς αποκάλυψε πως ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλεσε τον κομισάριο του αγώνα κ.Μούστο, μέθυσο και πιωμένο, κάτι που αν ισχύει φυσικά και δεν τιμά τον Έλληνα τεχνικό.

Η συζήτηση έφτασε και στον τελικό του κυπέλλου, με τον Χρήστο Σταυρόπουλο να κάνει παράπονα για τον Αντώνη Μάνο που δεν είδε τον Χάινς, με τον Στέλιο Συμεωνίδη να του απαντά πως έπραξε σωστά αφού κατέγραψε το γεγονός σύμφωνα με την μαρτυρία του αστυνομικού διευθυντή.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος κατήγγειλε επίσημα στην ΚΕΔ και τον διαιτητή Αναστόπουλο επειδή τον ειρωνεύτηκε όπως είπε μετά το φινάλε του τελικού στο Ελληνικό.

Τελικό όχι στην έφεση

Απορρίφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η έφεση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή για την τύχη του αγώνα του με τη Σιένα (είχε απορρίψει την ένσταση του Ολυμπιακού).