Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Ντιέγκο Μαραντόνα την ίδια στιγμή που ο συνονόματός του γιος που απέκτησε από την εφήμερη σχέση του με την Ιταλίδα Κριστιάνα Σινάγκρα αποφάσισε να υποβάλει μήνυση εναντίον του.

Η μέχρι πρόσφατα σύντροφός του Μαραντόνα Βερόνικα Οχέδα γέννησε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, στις 23.47 τοπική ώρα στο Μπουένος Αϊρες ένα υγιέστατο αγοράκι , τον Ντιέγκο Φερνάντο, βάρους 3.200 γραμμαρίων.

Ο διάσημος Αργεντινός πληροφορήθηκε τα νέα της γέννησης του πέμπτου παιδιού του στο Ντουμπάι όπου εργάζεται ως πρέσβης αθλητισμού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Οχέδα Χόρχε Αουρίτσιο ο Μαραντόνα θα στείλει τα απαραίτητα χαρτιά για την αναγνώριση του παιδιού μέσω της πρεσβείας το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

Όταν έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Οχέδα ο Μαραντόνα χώρισε μαζί της μετά από πιέσεις που δέχτηκε από την πρώην σύζυγό του Κλαούντια Βιγιαφάνε και τις δύο κόρες του , την Ντάλμα και την Τζιανίνα που έχει αποκτήσει μαζί της.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ αποφάσισε στο μεταξύ να υποβάλει μήνυση στον πατέρα του γιατί η παλιά δόξα της Νάπολι είχε δηλώσει στις 28 Νοεμβρίου πως «ο Ντιέγκο Τζούνιορ γεννήθηκε από μία περιστασιακή σχέση».

Ο Μαραντόνα είναι πατέρας ενός ακόμα κοριτσιού για το οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν λεπτομέρειες, ενώ πριν λίγο καιρό έγινε παπΠούς από την κόρη του Τζιανίνα και τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι Σέρχιο Αγουέρο.