Ο ΟΦΗ νίκησε εύκολα την Κέρκυρα με 2-0 και όχι μόνο ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά χτυπά και την πόρτα των πλέι οφ, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι βυθίστηκαν στον βαθμολογικό πίνακα και τώρα το μέλλον τους θα κριθεί από τους δύο συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ και Πανιώνιο. Η νίκη της ομάδας της Κρήτης είναι σημαντική γιατί πλέον βλέπουν με άλλο μάτι τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Και οι δύο ομάδες είχαν άγχος, το θέαμα ήταν φτωχό και το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο.

Ο ΟΦΗ άνοιξε ανοίξε το σκορ στο 28′ με κοντινή προβολή του Παπάζογλου, ο οποίος πέτυχε το πέμπτο του φετινό γκολ (1-0). Στην τελευταία φάση του πρώτο ημιχρόνου (45+), ο ΟΦΗ ευτύχησε να κάνει το 2-0. Ο Παπάζογλου έβγαλε στον κενό χώρο για τον Περογαμβράκη, αυτός απέφυγε τον τερματοφύλακα και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας και αυτός το πέμπτο του γκολ με τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Σαρ, Μπανούσης (61′ Βιτώρος), Μονιάκης, Ζορμπάς (60′ Μπούρμπος), Κουτσιανικούλης (76′ Μακρής), Παπάζογλου, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Σόουζα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Αγρίτης (10′ Γκέσιος), Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης, Τσοκάνης (70′ Ηλιάδης), Στάμου (46′ Γιάντσης), Ζουμπουλάκης, Κυβελίδης.