Βαθμολογική ανάσα για τον ΟΦΗ, καθώς επικράτησε χθες στο Γεντί Κουλέ του Αρη με 2-0. Την ομάδα της Θεσσαλονίκης πλήγωσε ο πρώην παίκτης της Σάκης Παπάζογλου.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ σφράγισε το τρίποντο με γκολ στο 87′, είχε δοκάρι στο 65′ και ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις.

Οι Κρητικοί ήταν πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι και δίκαια πήραν την πολύτιμη νίκη. Ο Αρης χωρίς τον φορμαρισμένο Γιαννιώτα και με ανέτοιμους τους Πουλίδο (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 68′) και Αγκάνθο (ήταν μακριά του καλού του εαυτού) δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Επιπλέον ο γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης ήταν ασταθής και φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ, στο 24′, όπου έπειτα από σέντρα του Λαμπρόπουλου έκανε άστοχη έξοδο και ο Περογαμβράκης από κοντά σημείωσε το 1-0. Το 2-0 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Παπάζογλου τρία λεπτά πριν από τη λήξη. Στο 14′, σε κεφαλιά του Αγγελούδη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Εύκολο ήταν το έργο του διαιτητή Σπάθα (Πειραιά).

Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Ντε Σόουζα, Πουλίδο, Κανούλας, Καζναφέρης.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Μονιάκης, Σαρ (70′ Κουρδάκης), Σόουζα, Ιωαννίδης, Βερόν, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (83′ Ζορμπάς), Περογαμβράκης (88′ Ζαχαράκης), Παπάζογλου.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Καζναφέρης, Πουλίδο (68′ Παντίδος), Γιαννίτσης, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης (52′ Αγκάνθο), Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης (62′ Κανούλας).