Τρεις νίκες στη σειρά όπως τώρα με Ξάνθη, Αρη, ΟΦΗ, είχε να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα από τη σεζόν 1983-84 όταν είχε κερδίσει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές τους ΠΑΟΚ (1-0 εντός), Εθνικό Πειραιώς (2-0 εκτός), Απόλλωνα Καλαμαριάς (1-0 εντός)! Ο Αγιαξ της Ηπείρου, που βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία, ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο και εκτός από το καταπληκτικό γκολ του Ντε Βισέντι στο 37′ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες για γκολ στο 29′ με τον Ιλιτς και στο 34′ με τον Μιχαήλ.

«Είναι σημαντικό να καταφέρνουμε να παίρνουμε το τρίποντο ακόμα και όταν δεν βρισκόμαστε σε καλή μέρα. Τα παιδιά όμως αξίζουν συγχαρητήρια» τόνισε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Χριστόπουλος. Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Αναστόπουλος (που γύρισε στα παλιά λημέρια) σημείωσε: «Το β’ ημίχρονο μάς ανήκει ολοκληρωτικά και βάσει της εικόνας που είχαμε, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες».

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Πάντος, Λίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης (85′ Κεϊτά), Ντε Βινσέντι (66′ Βίλα), Γεωργίου (90’+1′ Νικλητσιώτης), Ιλιτς.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Βάντο (87′ Περογαμβράκης), Σαρ, Σόουζα, Ζαχαράκης, Μπανούσης (46′ Βιτώρος), Βερόν, Λαμπρόπουλος, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης (71′ Ζορμπάς), Παπάζογλου.

n Ο Χρήστος Πατσατζόγλου έκανε προσφυγή κατά του ΠΑΣ για ποσό 235.000 ευρώ και σταμάτησε να προπονείται.