Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ότι μετά την 8η αγωνιστική ο Πανιώνιος θα φιγουράριζε μόνος στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας.

Οι Νεοσμυρνιώτες με δύο γκολ του Χρήστου Αραβίδη (18′, 88′) πέρασαν νικηφόρα από την Κομοτηνή νικώντας 2-1 τον Πανθρακικό και κάνοντας ένα πολύτιμο δώρο στον προπονητή τους, που γιόρταζε την Παρασκευή. Ηταν η τρίτη εκτός έδρας νίκη για τον Πανιώνιο, ο οποίος δείχνει διάρκεια στην καλή του απόδοση και ικανός να φθάσει πολύ ψηλά εφέτος. Μάλιστα, θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» νωρίτερα το παιχνίδι, αν στο 51′ η φάση με πρωταγωνιστή τον Κολοβό είχε άλλη κατάληξη και όχι το δοκάρι της εστίας του Αντίλοβιτς.

Ο Πανθρακικός μόλις στο 7ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες, αφού σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε ο 19χρονος γκολκίπερ της Γιώργος Αθανασιάδης για ανατροπή του Κολοβού έξω από την περιοχή.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Παντελίδη ισοφάρισε στο 59′, όμως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των αντιπάλων της.

Παρά την ήττα, ο Παντελίδης μοίρασε μπράβο στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν αγωνιζόμενοι για 85 λεπτά με παίκτη λιγότερο, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας λέγοντας: «Θα κάνω τις επόμενες ημέρες μια συζήτηση με τη διοίκηση, γιατί ίσως βοηθήσει την ομάδα μια αλλαγή προπονητή».

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σημείωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο μας ευνόησε η αποβολή, βάλαμε το γκολ και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε χαρακτήρα, αντέξαμε στην πίεση του Πανθρακικού και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζα)

ΣΚΟΡΕΡ: 18′, 88′ Αραβίδης – 59′ Μουνάφο

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Τσέρφα, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (76′ Μακρυδημήτρης), Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (46′ Κυβελίδης), Λουσέρο (8′ Αντίλοβιτς), Παπαδόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (76′ Ρόκας), Σάμαρης (67′ Διαμαντάκος), Γουνδουλάκης, Κολοβός (89′ Ανδράλας), Αραβίδης, Οκουε.