Επίσης η ανατροπή στην οποία έφτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπράγκα και η ήττα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Τσέλσι στο Ντόνετσκ «χρωμάτισαν» την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, στους ομίλους 5-8.

5ος όμιλος

Στο πλαίσιο του 5ου ομίλου, στο Ντόνετσκ η Σαχτάρ νίκησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι με 2-1 ενώ η Γιουβέντους δεινοπάθησε στη Δανία απέναντι σε μία από τις θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες της διοργάνωσης, τη Νόρτζελαντ, πριν ισοφαρίσει με τον Βούτσινιτς στο 81΄. Στη βαθμολογία του ομίλου η Σαχτάρ Ντόνετσκ βρίσκεται στην κορυφή με 7 βαθμούς και ακολουθούν Τσέλσι (4) και Γιουβέντους (3), με τη «βέκια σινιόρα» να μετρά μόνο ισοπαλίες!

Σαχτάρ – Τσέλσι 2-1

Νόρτζελαντ – Γιουβέντους

6ος όμιλος

Για τον 6ο όμιλο η Βαλένθια σταμάτησε το εντυπωσιακό σερί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (δύο νίκες με Λιλ και Μπάγερν), την οποία κατατρόπωσε στη Λευκορωσία με το εντυπωσιακό 3-0. Την ίδια ώρα η Μπάγερν Μονάχου περνούσε με νίκη 1-0 από την έδρα της Λιλ. Λευκορώσοι, Ισπανοί και Γερμανοί συνωστίζονται στην κορυφή έχοντας από 6 βαθμούς έκαστος, ενώ εκτός συνέχειας τέθηκε η Λιλ αφού δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό μέχρι τώρα.

ΜΠΑΤΕ – Βαλένθια 0-3

Λιλ – Μπάγερν 0-1

7ος όμιλος

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζόρντι Αλμπα λύτρωσε τους Καταλανόυς, αφού η Μπαρτσελόνα μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν 1-1 με τη Σέλτικ. Ο δικός μας Γιώργος Σαμαράς άνοιξε το σκορ για τη Σέλτικ στο 18΄ με κεφαλιά, ενώ αποχώρησε στο 43’ με διάστρεμμα. Ο Ινιέστα ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα. Στο άλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου η Σπαρτάκ Μόσχας νίκησε την Μπενφίκα με το ίδιο σκορ 2-1 και δημιούργησε ισορροπία στον όμιλο, αφού εκτός της Μπαρτσελόνα που μετρά «τρία στα τρία», η δεύτερη (Σέλτικ) από την τελευταία ομάδα (Μπενφίκα) απέχουν μόλις τρεις βαθμούς.

Μπαρτσελόνα – Σέλτικ 2-1

Σπαρτάκ – Μπενφίκα 2-1

8ος όμιλος

Στον 8ο όμιλο και στο Μάντσεστερ η εξαιρετική Μπράγκα προηγήθηκε 2-0 στο 20ο λεπτό, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» αφού συνήλθαν γρήγορα, αντεπιτέθηκαν και κατόρθωσαν να «γυρίσουν» το ματς και να κερδίσουν 3-2. Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου η Γαλατασαράι δεν μπόρεσε ούτε και χθες να εκμεταλλευτεί την έδρα της και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Κλουζ με σκόρερ τον Καπετάνο. Στην βαθμολογία του ομίλου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μόνη πρώτη με το απόλυτο 3 στα 3, ενώ με την ισοπαλία οι Ρουμάνοι έφτασαν στους 4 βαθμούς και είναι δεύτεροι, με τρίτη την Μπράγκα (3) και ουραγό τον τουρκικό σύλλογο, που κατέγραψε τον πρώτο βαθμό του στη διοργάνωση.

Μάντσεστερ Γ. – Μπράγκα 3-2

Γαλατασαράι – Κλουζ 1-1