Υπάρχει περίπτωση δύο σφυρίγματα του διαιτητή να είναι οι καλύτερες στιγμές σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι; Κι όμως. Αν το παιχνίδι είναι όπως το χτεσινό Ατρομήτου – Λεβαδειακού (0-0), τότε ναι, το να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη του ημιχρόνου και την ολοκλήρωση του ματς, είναι λύτρωση.

Το να προσπαθήσεις να κάνεις κριτική σε έναν τέτοιο αγώνα ή το να αναζητήσεις διακριθέντες, είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα. Τι απομένει; Ενα τεράστιο ερώτημα φιλοσοφικού χαρακτήρα. Γιατί άραγε να δώσει κάποιος 10 ή 15 ευρώ (τόσο κόστιζαν τα εισιτήρια της συνάντησης) για να δει ένα τέτοιο ματς.

Αν είναι οπαδός της μιας ή της άλλης ομάδας, άντε και έχει μια δικαιολογία. Αν όμως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να αγοράσει δυο κιλά παϊδάκια και να τα απολαύσει παρέα με τους φίλους του.

Σωρεία λαθών και από τις δύο πλευρές, ελάχιστες οργανωμένες επιθετικές ενέργειες, μακρινές πάσες από την άμυνα στην επίθεση, ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν ένα κακό από ποιοτικής πλευράς αγώνα. Ο κόσμος στις εξέδρες άρχισε να γκρινιάζει από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, βλέποντας μάλιστα και τον τερματοφύλακα της Λιβαδειάς, τον Αλέξανδρο Κασμερίδη, να κάνει καθυστέρηση όποτε του δινόταν η ευκαιρία.

Ο Μπέλιτς (όσο αγωνίστηκε) και ο Επστάιν ήταν χαμένοι στις πτέρυγες, ο Κούτσι εκτός τόπου, ο Μπρίτο σε κακή μέρα και ο Σουμπίνιο ήθελε μια μπάλα μόνος του. Με αυτά τα δεδομένα, η ομάδα του Μπάγιεβιτς δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλοστημένη αμυντική διάταξη του Λεβαδειακού και κατ’ επέκταση να γίνει απειλητική. Ετσι, για 5η αγωνιστική αγνοεί τη νίκη. Οσον αφορά τους φιλοξενούμενους; Επαιξαν για να μη χάσουν και τα κατάφεραν, έστω και χωρίς τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο τους (χρέη προπονητή ανέλαβε ο Π. Κουσίδης λόγω της τιμωρίας του έλληνα τεχνικού). Στο τέλος οι Περιστεριώτες αποδοκίμασαν τους παίκτες και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπανός καθ’ οδόν προς τα αποδυτήρια είχε κάποιες αψιμαχίες με τους θερμόαιμους.

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς δήλωσε: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε και μια ευκαιρία αλλά μετά το 15λεπτο αρχίσαμε τα λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλύτερα, είχαμε μια – δυο ευκαιρίες, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα και το γκολ».

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε: «Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Ψάξαμε το αποτέλεσμα. Η κακή πορεία που έχουμε μας έκανε να ψάξουμε έστω και τον έναν βαθμό. Είμαστε καλοί αμυντικά και προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (85′ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν, Μπέλιτς (54′ Καραμάνος), Σουμπίνιο, Κούτσι (73′ Δημούτσος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Μεντί, Γεωργίου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ακόστα (84′ Μπουντόπουλος), Πόι, Ροτζέριο (68′ Μαχαίρας), Βασιλείου (90’+2′ Πινέιρο).