Για τον 5ο όμιλο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι έστησε «πάρτι» στην Κοπεγχάγη απέναντι στην αδύναμη Νόρτζελαντ, την οποία συνέτριψε με 4-0, ενώ στο Τορίνο η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Σαχτάρ Ντόνετσκ, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1.

Νόρτζελαντ – Τσέλσι 0-4

Γιουβέντους – Σαχτάρ 1-1

Για τον 6ο όμιλο μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στη Λευκορωσία όπου η ΜΠΑΤΕ «σκόρπισε» τη Μπάγερν με 3-1. Είναι το δεύτερο συνεχές τρίποντο για τους εκπληκτικούς Λευκορώσους και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-1 νίκησαν στην πρεμιέρα τη Λιλ). Για τον ίδιο όμιλο, η Βαλένθια επικράτησε στο «Μεστάγια» τους «λιλουά» με 2-0.

ΜΠΑΤΕ – Μπάγερν 3-1

Βαλένθια – Λιλ 2-0

ر

Στον 7ο όμιλο η Μπαρτσελόνα καθάρισε εύκολα στη Λισαβώνα επί της Μπενφίκα με 2-0 χάνοντας όμως με πολύ σοβαρό τραυματισμό (εξάρθρωση αριστερού αγκώνα) τραυματισμό τον Πουγιόλ και με κόκκινη τον Μπουσκέτς. Για τον ίδιο όμιλο με παλικαρίσιο γκολ – κεφαλιά στο 90’ του δικού μας Γιώργου Σαμαρά η Σέλτικ νίκησε 3-2 τη Σπαρτάκ Μόσχας στο «Λουζνίκι», πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο Champions League.

Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα 0-2

Σπαρτάκ – Σέλτικ 2-3

ي

Στον 8ο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τους βαθμούς απέναντι στην Κλουζ με σκορ 2-1, πετυχαίνοντας την 100ή νίκη της στο Champions League, σε σύνολο 184 αγώνων με 91 διαφορετικούς αντίπαλους!

Την ίδια ώρα, στην Κωνσταντινούπολη, η Μπράγκα πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Γαλατασαράι με σκορ 2-0.

Κλουζ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Γαλατάσαράι – Μπράγκα 0-2

و