Εναν ακόμη πολύτιμο βαθμό (έφτασε τους 5 στην παρθενική εμφάνισή του στη Σούπερ Λίγκα) πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Πλατανιάς, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο στα Περβόλια (0-0), σε ένα παιχνίδι που έγινε σε ιδανικές συνθήκες, με τους Χανιώτες να δημιουργούν πολύ θερμή ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες.

Το χαρμόσυνο κλίμα πάντως για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική έδρα της, αμαυρώθηκε από τον θάνατο ενός 53χρονου φιλάθλου που υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, όταν είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει. Δεν τα κατάφερε όμως και έτσι στο τέλος αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας, που τον άφησε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Πλατανιά. Οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό, περιόρισαν τη δραστηριότητα των αντιπάλων στη μεσαία γραμμή, ενώ χτύπησαν στις αντεπιθέσεις δημιουργώντας μια-δύο καλές ευκαιρίες.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντική η ισοπαλία με μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος, με δεδομένο ότι εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Ευχαριστούμε τον κόσμο και ευελπιστούμε στο μέλλον να τους δώσουμε και τις χαρές από νίκες» επεσήμανε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο αγωνιστήκαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ. Στην επανάληψη όμως δεν είχαμε κίνηση, η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή και στο τέλος μπορούσαμε και να χάσουμε. Πρέπει να διορθώσουμε την κακή εικόνα του δευτέρου μέρους».

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αναστασάκος (82′ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (77′ Γκονζάλες), Ουκάρ, Τζάνης, Ποτουρίδης, Ουντότζι (92′ Μιρτσέτα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Επστάιν (87′ Καραγκούνης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (70′ Κούτσι), Δημούτσος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (73′ Πίτου Γκαρσία).

Ο Ντούσαν Μπάγιεβτς τιμήθηκε μετά το τέλος του αγώνα από την ομάδα των Χανίων με ένα σαρίκι και ένα κρητικό μαχαίρι.