Ο Νταβίντ Φουστέρ που προερχόταν από θλάση βρίσκεται στην Ισπανία γιατί θα γεννήσει η σύζυγός του.

Στο φιλικό με τη Βίλεμ το ερχόμενο Σάββατο (19.00) πιθανότατα θα φανούν οι προθέσεις του πορτογάλου τεχνικού για το ρόστερ της νέας περιόδου. Οπως και να έχει θα κοπούν τρεις-τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες.

Η ερυθρόλευκη αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί (10.40) με προορισμό το Ερμελο. Για πρώτη φορά μετέχουν οι Γκρέκο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Ζαραδούκας. Στην Ολλανδία θα ταξιδεύσουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Σουμπίνιο, Μανιάτης, Φέισα, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Γκρέκο.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με δήλωση του αντιπροέδρου Σάββα Θεοδωρίδη ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν μαύρες λίστες: «Χτίζεται μια σπουδαία ομάδα από τον προπονητή και τους παίκτες μας. Καλό είναι λοιπόν να μην τους φορτώνουν οι δημοσιογράφοι με άγχος γράφοντας ανυπόστατα πράγματα για μαύρες λίστες».

Τo ιταλικό σάιτ calcioline αναφέρει πως «ο Τοροσίδης είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο και να μεταβεί στη Ρώμη για να ενσωματωθεί στη Ρόμα και ο Ολυμπιακός τον έχει κοστολογήσει 6 εκατ. ευρώ».

Η πορτογαλική εφημερίδα «Ο Τζόγο» έγραψε ότι ο Ζαρντίμ έχει ψηλά στη λίστα του τον Ρουμάνο Κριστιάν Σαπουνάρου για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, αν αποχωρήσει ο Τοροσίδης.

Η Μπράγκα με ανακοίνωσή της έβαλε τέλος στα σενάρια περί πρότασης του Ολυμπιακού για την απόκτηση του βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Μοσορό.