Ο Τζαμέλ Αμπτούν ζήτησε καλύτερο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, ενώ σήμερα κληρώνει για τέσσερις νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Ο αλγερινός εξτρέμ, που πήγε πολύ καλά στα φιλικά προετοιμασίας στην Πορτογαλία, ζήτησε μέσω του μάνατζέρ του από τη διοίκηση της ΠΑΕ νέο συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ήδη απορρίψει τους Χαβίτο, Δασκαλάκη (έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδες) και στο προγραμματισμένο ραντεβού για σήμερα με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα κόψει για να μειωθεί το ρόστερ. Στη λίστα των υποψηφίων είναι οι Σουμπίνιο, Ποτουρίδης, Ντιόγκο, Τάτος, Ντιελνά, Παπάζογλου.

Επιθυμία του Ζαρντίμ είναι να δουλεύει με 24-25 παίκτες. Αύριο θα αναχωρήσει για το Ερμελο της Ολλανδίας η αποστολή του Ολυμπιακού για μίνι προετοιμασία (έως 5 Αυγούστου) και στη διάθεση του πορτογάλου τεχνικού είναι οι Γκρέκο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ.

Ο Ζαρντίμ περιμένει ακόμα δύο μεταγραφές. Στη λίστα του βρίσκονται οι Μοσορό, Τσάβες, Μασάδο, Σούσο.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ρόμα έχει ως εναλλακτική λύση για τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ τον Τοροσίδη, καθώς πρώτος στόχος είναι η μεταγραφή του ιταλού διεθνούς Φεντερίκο Μπαλτσαρέτι (Παλέρμο).