Ενα μέτωπο κλείνει, ένα ανοίγει στην ΑΕΚ. Ετσι, σήμερα αναμένεται να μπουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Νίκου Καράμπελα με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.
Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ έχει δεχτεί πρόταση από το εξωτερικό και χθες υπήρξε συνάντηση του μάνατζερ του παίκτη με τους διοικούντες την ΠΑΕ. Οπως έγινε γνωστό, η ΑΕΚ, η οποία οφείλει περί τα 200.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή, συμφώνησε να τον αφήσει ελεύθερο, κάτι που θα γίνει εντός της ημέρας.
Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Θωμά Μαύρου και Βασίλη Τσιάρτα με τον Βαγγέλη Μάντζιο. Η ΑΕΚ προσφέρει στον παίκτη 150.000 ευρώ, ενώ ο διεθνής φορ θέλει περισσότερα. Οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση σήμερα, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να προχωρήσει η συνεργασία.
Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα καταθέσει σήμερα ο Ανδρέας Δημητρέλος τον φάκελο για την αδειοδότηση της ΑΕΚ. Χθες ο κ. Δημητρέλος είχε επαφή με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να εξασφαλίσει προσωρινή φορολογική ενημερότητα ώστε να βγάλει εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.
Για την Αγγλία αναχωρεί σήμερα η ομάδα της ΑΕΚ όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα δώσει φιλικά παιχνίδια.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από