Το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ του Δημήτρη Γόντικα και του Γιώργου Καραγκούνη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, προκειμένου να επισημοποιηθεί η παραμονή του αρχηγού της εθνικής ομάδας στο Τριφύλλι για άλλον έναν χρόνο.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε συμφωνία, που προβλέπει τη μείωση των αποδοχών του Καραγκούνη στο ήμισυ σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν (θα πάρει περίπου 500.000 ευρώ), ενώ όλα δείχνουν ότι ο «Κάρα» έχει λάβει τη διαβεβαίωση ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα του δώσει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής.

Χθες, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Παιανία, παρουσιάστηκαν οι καινούργιες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Εκτός από τις κλασικές, την πράσινη και την άσπρη, έκπληξη αποτέλεσε μια εντελώς καινούργια σε χρώμα ανθρακί με πράσινες πινελιές.

Με μήνυμά του μέσω του twitter ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε χθες πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. «Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟ πρέπει να στηρίξει τον κ. Μώραλη. Αυτή τη στιγμή η Σούπερ Λίγκα είναι εχθρική απέναντι στον Παναθηναϊκό» επεσήμανε ο κ. Αλαφούζος.