Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε οικογενειακό δίτερμα πέτυχε με το «καλημέρα» ο Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον Παναθηναϊκό.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση για τη μεταγραφή του ουρουγουανού επιθετικού καθώς θεωρεί ότι θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης.

Την ύστατη προσπάθεια κάνει ο Παναθηναϊκός για το ενδεχόμενο της παραμονής του Κουίνσι. Ο γκανέζος εξτρέμ μέσω του μάνατζέρ του πιέζει τη διοίκηση της Αλ Σαντ για να κατεβάσει τις απαιτήσεις της και να αποδεχτεί την πρόταση της πράσινης διοίκησης.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού πενθεί για τον θάνατο του Τζόνι Βεκρή. Ο επί σειρά ετών παράγοντας της ΠΑΕ, αντιπρόεδρος και για ένα μικρό διάστημα πρόεδρος του συλλόγου (2010-11), έχασε τη μάχη έπειτα από πολύμηνη περιπέτεια της υγείας του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα (17.30) από τον Αγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι. Τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Τζόνι Βεκρή εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζοντας σε ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πενθεί για την απώλεια ενός ξεχωριστού μέλους της οικογένειάς της. Είναι όμως περήφανη που ένας άνθρωπος με το κύρος, το επίπεδο και το ήθος του συνδέθηκε τόσο στενά μαζί της».