Ο αλσατός τεχνικός θα αποφασίσει σήμερα αν τελικά θα συμπεριλάβει τον ολλανδό επιθετικό στην αποστολή για τη Μαλαισία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στη Μαλαισία, ο Βενγκέρ θα έχει έτσι κι αλλιώς να κάνει κι άλλη μια σημαντική κουβέντα. Θα πρέπει να συζητήσει με τον Θίο Γουόλκοτ (τον γλυκοκοιτάζει η Λίβερπουλ) σχετικά με το μέλλον του 23χρονου στην ομάδα, αφού το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Φαν Πέρσι είχε αφήσει να εννοηθεί πως βασική του επιλογή είναι η Γιουβέντους, χθες όμως η «Κοριέρε ντελο σπορ» ανέφερε πως η Μίλαν έχει στη λίστα της τον ολλανδό επιθετικό αφού αναζητά τον αντικαταστάτη του Ιμπραΐμοβιτς. Και φυσικά, αυτή την περίοδο έχει… ζεστό χρήμα.

Στο μεταξύ, ο προπονητής της Τότεναμ, Αντρε Βίλας-Μπόας επανέλαβε χθες ότι η ομάδα του δεν σκοπεύει να μειώσει τις απαιτήσεις της για τον Λούκας Μόντριτς. Για τον 26χρονο Κροάτη έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο αγγλικός σύλλογος επιμένει στα 40 εκατ. ευρώ. Μια κίνηση του Βίλας Μπόας συνδέθηκε επίσης με μεταγραφή. Ο τεχνικός της Τότεναμ επισκέφθηκε το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας και είχε συζήτηση με τον Χουλκ ο οποίος αγωνίζεται στην Πόρτο.

Η Τσέλσι έδωσε στο Σιάτλ το πρώτο της φιλικό (4-2 τους Σόουντερς) αλλά το θετικό για τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο δεν ήταν η νίκη, αλλά αυτοί που σκόραραν. Δύο γκολ σημείωσε ο νεαρός Βέλγος Ρομέλου Λουκάκου, ενώ τα άλλα δύο οι νεοαποκτηθέντες Εντέν Αζαρ και Μάρκο Μάριν. Ολα αυτά και ενώ η Τσέλσι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Οσκαρ από την Ιντεπεντιέντε, ενώ σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, υπάρχει και το ενδιαφέρον για τον Εντισον Καβάνι της Νάπολι.