Μπορεί να «μυρίσει» τα ναρκωτικά αν τυχόν κυκλοφορούν σε κάποιο πάρτι, ανέφερε ο Ελτον Τζον. Και να φύγει έτσι από εκεί, αποφεύγοντάς τα.
Πριν από λίγες ημέρες ο διάσημος μουσικός είχε παραδεχτεί δημόσια ότι χαράμισε μεγάλο μέρος της ζωής του και δεν χάρηκε την επιτυχία του εξαιτίας των ναρκωτικών που έπαιρνε για πολλά χρόνια στη δεκαετία του '80. Τώρα φροντίζει να είναι πολύ προσεκτικός.
«Αν τύχει και βρεθώ κάπου όπου υπάρχουν ναρκωτικά, μπορώ να μυρίσω την κοκαΐνη. Μπορώ να νιώσω στο πίσω μέρος του λαιμού μου αυτό το απαίσιο συναίσθημα του να δοκιμάζεις το πρώτο χτύπημα της κοκαΐνης. Και φεύγω αμέσως», είπε ο σερ Ελτον μιλώντας στη «USA Today».
Eπίσης εξομολογήθηκε ότι πέρασε πολλά χρόνια χωρίς να ενδιαφέρεται για άλλα πράγματα παρά μόνο για τον εαυτό του και πως αγνοούσε ότι γύρω του χάνονταν πολλοί φίλοι του από AIDS. Αυτές οι τύψεις του τον οδήγησαν στο να καταπιαστεί αργότερα σοβαρά με το θέμα και να δημιουργήσει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για τον αγώνα κατά του AIDS, με το οποίο ασχολήθηκε με ζήλο συγκεντρώνοντας χρήματα και βοήθεια για αυτόν τον σκοπό.
«Ανθρωποι και φίλοι μου πέθαιναν δεξιά και αριστερά και εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω τη ζωή μου. Αυτό είναι το φοβερό πράγμα με τον εθισμό. Είναι μια πολύ άσχημη αρρώστια», εξομολογήθηκε. Μάλιστα και ο ίδιος κινδύνεψε να πεθάνει το 1975 από υπερβολική δόση. Και σε άλλη προηγούμενη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως «μελάνιαζε από επιληπτικές κρίσεις μετά τη χρήση κοκαΐνης και αμέσως μόλις συνερχόταν έπαιρνε κι άλλη».
Στην καινούργια αυτοβιογραφία του «Love is the cure» - «Η αγάπη είναι η θεραπεία» ο Ελτον Τζον μιλάει ανοιχτά και για τη βουλιμία του, ενώ παραδέχεται πως ο αγώνας του ενάντια στις εξαρτήσεις τον έκανε τελικά πιο δυνατό. «Ξέρω σίγουρα πως έγινα καλύτερος τραγουδιστής και ερμηνεύω πιο καλά τραγούδια που μπορεί να έχω πει εκατομμύρια φορές. Πιστεύω δηλαδή ότι οι εμπειρίες μου και τα όσα πέρασα δεν με έκαναν μόνο πιο δυνατό άνθρωπο αλλά και καλύτερο μουσικό και τραγουδιστή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από