Οι Ερυθρόλευκοι επρόκειτο να αναχωρήσουν σήμερα το πρωί (08.00) για το αυστριακό αθλητικό κέντρο του Αχερκιρχ όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι τραυματίες Μιραλάς, Παπαδόπουλος θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπεία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Στην Αυστρία δεν θα ταξιδεύσουν οι διεθνείς Τοροσίδης, Μανιάτης, Χολέμπας, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε χθες το νέο ελληνικό αίμα Μανωλά, Τάτο, Ζαραδούκα, Σιόβα, Βλαχοδήμο, Γιαννιώτη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ζήτησαν τη στήριξη του κόσμου και έδωσαν υπόσχεση ότι θα δουλέψουν σκληρά στην προσπάθεια του τέταρτου αστεριού στη φανέλα. Το δεύτερο σκέλος της παρουσίασής τους έγινε σε πρότυπα Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι Κώστας Μανωλάς (πήρε το Νο 24), Ανδρέας Τάτος (Νο 22), Γιάννης Ζαραδούκας (Νο 31), Δημήτρης Σιόβας (Νο 23), Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Νο 17), Ανδρέας Γιαννιώτης (Νο 70) πάτησαν στο τερέν του «Γ. Καραϊσκάκης» και φωτογραφήθηκαν κρατώντας από ένα κασκόλ της ομάδας.

Ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης, αφού παρέδωσε στους παίκτες τις ερυθρόλευκες φανέλες, υπογράμμισε: «Αυτές οι φανέλες είναι η ιστορία του Ολυμπιακού. Είναι η ψυχή των μόνιμων πρωταθλητών. Να τις τιμήσετε. Τη φανέλα την έχω φορέσει και εγώ. Να πεθάνετε για αυτήν».

Εκ μέρους της διοίκησης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος επεσήμανε ότι «υλοποιείται μία από τις πιο δύσκολες δεσμεύσεις του προέδρου που είναι η ελληνοποίηση του ρόστερ».

Ο μάνατζερ του αργεντινού μεσοεπιθετικού Αλαν Ρουίς, Φερνάντο Κοσεντίνο είχε χθες συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Στον Ολυμπιακό έχει προταθεί και εξετάζεται η περίπτωση του 23χρονου σέρβου αμυντικού Νικόλα Γκουλάν, που έμεινε ελεύθερος από τη Φιορεντίνα.

Δημοσιεύματα σε Σουηδία, Αγγλία έγραψαν ότι η Θέλτα και η Εβερτον ενδιαφέρονται για τον Μέλμπεργκ.