Η πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη πρέπει να θεωρείται δεδομένη στον Παναθηναϊκό, ο οποίος φαίνεται πως καθυστερεί την ανακοίνωση της συμφωνίας προκειμένου να τη στηρίξει επικοινωνιακά με ονόματα παικτών που ανανέωσαν ή που αποκτήθηκαν.

Ομως η καθυστέρηση όχι μόνο δεν απέφερε τα προσδοκώμενα επικοινωνιακά οφέλη, αλλά φαίνεται πως έχει ακριβώς τα αντίθετα. Ο Νικ Καλάθης υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο με τη Λοκομοτίβ, ενώ ο Καϊμακόγλου είναι έτοιμος να υπογράψει στη Γαλατά ή στην Ούνιξ Καζάν!

Οι Πράσινοι αντιλαμβάνονται πως η αποδυνάμωση της ομάδας τους θα είναι έντονη όπως και η αντίδραση από τον κόσμο, ο οποίος βλέπει την ομάδα που έχει… κορόνα στο κεφάλι του να είναι πλέον Ιούλιος και να έχει μόνο έναν παίκτη (Διαμαντίδης)! Ετσι, παρότι δεν μπορεί να φθάσει την προσφορά των Τούρκων ούτε φυσικά των Ρώσων, προσπαθεί να κρατήσει τον Καϊμακόγλου αυξάνοντας την πρότασή του. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και ο «Κάι» πρέπει να πάρει, στα 29 του πια, μια απόφαση ζωής. Στην καριέρα του δεν έχει κάνει μεγάλα συμβόλαια και αυτό είναι η τελευταία ευκαιρία του.

Ο Καλάθης που είχε χρόνια μπροστά του, προτίμησε τα 2,2 εκατ. ευρώ της Κούμπαν και αφού έβαλε ένα buy-out ώστε να μπορεί να φύγει το επόμενο καλοκαίρι, αποχαιρέτισε τον ΠΑΟ.