Νίκη που σε μεγάλο βαθμό τού εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε χθες ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί νίκησαν 2-0 τη Δόξα Δράμας στο «Καυταντζόγλειο» έχοντας κορυφαίο παίκτη και σκόρερ (του δεύτερου γκολ στο 53′) τον Ναπολεόνι.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε μια φάση στο 11′, όταν ο Δάφκος φάνηκε να ανατρέπει τον Ναπολεόνι (το ριπλέι πάντως έδειξε ότι ο τερματοφύλακας της Δόξας δεν ακουμπά τον παίκτη του Λεβαδειακού), με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μείνουν με 10 και οι Βοιωτοί να μπουν μπροστά στο σκορ με το πέναλτι του Σουμπίνιο (12′).

Στα αξιοσημειώτα του αγώνα το γεγονός ότι κόπηκαν μόλις 62 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 570 ευρώ!

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε: «Χρειαζόμαστε ακόμη 4 βαθμούς για την οριστική παραμονή μας στην κατηγορία. Μόνο εμείς και η Δόξα ξέρουμε τι σημαίνει να παίζεις 28 παιχνίδια μέσα σε 4 μήνες και 15 μέρες».

Από την πλευρά του ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε: «Η διαιτησία καθόρισε το αποτέλεσμα. Το πέναλτι που δόθηκε είναι ακραίο, ο Δάφκος μου είπε ότι ούτε καν ακούμπησε τον παίκτη του Λεβαδειακού. Αν δεν μέναμε με παίκτη λιγότερο μετά το 0-1, θα κυνηγούσαμε το παιχνίδι και θα είχαμε τύχη. Ο παίκτης λιγότερος όμως μας γονάτισε».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθήνας)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δάφκος, Γελαδάρης (71′ Κάπελ), Αγτζίδης, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Βέρτζος, Στεργιανός (59′ Λεάντρο), Αραβίδης, Ρούτσης (12′ Ρόκα), Κουμπρόγλου, Κυβελίδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαχαίρας, Τόμας, Λισγαράς, Μεντί (60′ Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος (76′ Βιάνα), Φαβάλι, Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (84′ Βασιλείου), Πόποβιτς